dinsdag 25 september 2012

Prijzencircus + nieuwe voorwaarden!

Twee keer per jaar is het één grote chaos bij Sephora. Toen ik er voor het eerst bij was met prijzencircus vond ik het geweldig. Alles klaar zetten, netjes houden en mensen mandjes vol naar de kassa zien lopen. Tegenwoordig is voor mij het 'geweldige' er af en is het meer gezelligheid. Eigenlijk ben ik al weg bij Sephora, maar nu met prijzencircus vind ik het wel erg leuk om nog een paar avonden mee te helpen. Kijk mee naar de nieuwe voorwaarden en mijn tips!


Prijzencircus begint officieel op donderdag 27 september, maar er is vanaf woensdag 26 september 18.00 tot 22.00 een VIP avond als je een V&D pas hebt. Bij Sephora maakt dat niks uit en kan iedereen komen. Waarschijnlijk gaan de kassa's ook weer eerder open, want vorig jaar stond in Groningen al om 16.00 een rij tot buiten de winkel en hebben we maar besloten om het open te gooien.

Alle make-up is nog steeds voor 3 voor €10 , dus lipsticks, lipgloss, oogschaduw (mono) , oogpotloden, eyeliners, nagellak , primers, blush , bronzer enz enz.
Dit jaar hebben ze het een klein beetje veranderd en zijn de mascara's en foundations 2 voor €10.  Nog steeds een good deal , maar wel even wennen.
Ik ga dit jaar ook zeker weer een aantal dingen aanschaffen. Zo koop ik zeker weten de nieuwe nagelstickers, lipstick , nagellak, poeders en bronzers. Ik zal dus ook zeker weer een aantal tientjes kwijt zijn.

Q: Gaan jullie ook naar prijzencircus? En wat gaan jullie proberen te scoren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.