vrijdag 7 september 2012

SALLY HANSEN - DIAMOND STRENGTH NAIL POLISH

Sally Hansen heeft in de loop der tijd mijn hartje wel veroverd. Ik vind de producten super fijn en gebruik dagelijks de producten van Sally Hansen, want ik gebruik de base- en topcoat onder elke lak. Nu heeft Sally Hansen de Diamond Strength opnieuw uitgebracht met een vernieuwde en verbeterde formule en nieuwe verpakkingen. Kijk mee naar een aantal mooie lakken.
De Diamond Strength No Chip Nail Color zitten in mooi doorzichtig flesje waardoor je de kleur erg goed ziet. Het flesje heeft accenten van een diamant. Op het flesje zelf zit ook een diamantje. Bovenop de dop staat de naam en nummer van het lakje.

Kijk hier voor de swatches van de lakken, overal heb ik twee laagjes aangebracht:
130 Platinum is een erg mooi bijna doorzichtig lakje met een mooie frost achtige glans er in. Hij is ook erg mooi over een ander lakje heen te doen.
170 Bride to Be is een erg mooi antraciet grijs lakje met een zilver effect. Hij is redelijk sheer en dekt dan ook niet optimaal. Toch vind ik de kleur erg mooi.
230 Sweetie Pie is een zoet zappig cupcake roze kleur. Hij heeft een cream finish en geeft een lichte dekking. Hier en daar zie je nog lichtelijk mijn nagel doorheen, maar storend is het niet.
270 Lavender Marquis heeft dezelfde finish als de 130 Platinum. Een wat frost achtig effect die zeker ook mooi staat over een ander lakje.
340 Something New is een zalm oranje kleur die lekker opvallend is en ook weer een cream finish heeft. 
360 Diamonds and Rubies is een robijn rode kleur met een mooie cream finish. Hij heeft een erg mooie glans maar neigt een tikkeltje naar het ordinaire rood.
480 Black Diamonds is echt mijn favoriet. Een erg mooi zwart lakje met zilveren glitters er in. Hij geeft een heel mooi effect, zeker voor het najaar.
Ik vind de kleuren van de lakken erg mooi. Ik vind het alle jammer dat ze iets minder dekkend zijn. Echter blijven ze wel goed zitten en lakken ze erg prettig. De collectie zelf bestaat uit 24 kleuren en er zijn zeker meer kleuren die ik graag nog wil hebben.

De Sally Hansen Diamond Strength No-Chip Nail Color kost € 9,99 per stuk en is verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Q: Welke kleur vind jij het mooist?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.