zaterdag 8 september 2012

The Body Shop Dragon Fruit Lip Butter - Steun het goede doel

The Body Shop komt ook dit jaar weer met een speciaal product waar van de opbrengst 100% naar het goede doel gaat. Dit doen ze vaker, en dit met groot succes. In het verleden koos The Body Shop (TBS) zelf altijd voor een goed doel, maar nu mag iedereen zelf een keuze maken uit drie geselecteerde doelen. Wil je weten hoe jij een bijdrage kunt leveren?  Kijk dan verder.

TBS lanceert een nieuwe variant lip butter, de Dragon Fruit variant. Dragon Fruit is een zoete vrucht die ook een zoete geur afgeeft. De lip butter ruikt dan ook heerlijk naar fruit snoepjes. Hij maakt je lippen lekker zacht en voelt prima aan. Ook heeft het een lekker licht zoetig smaakje.

Als je nu een lip butter koopt gaat de winst voor 100% naar een goed doel. Je kunt kiezen uit : de Guusje Nederhorst Foundation , Stichting Dierproefvrij en de Bomenstichting. Voor ieder wat wils dus.

Wil jij beauty activist worden met The Body Shop Foundation dragon fruit lip butter? Koop dan de lip butter voor €5,- en kies jou goede doel. Ga naar de dichtstbijzijnde winkel of kijk in de webshop

Q: Ga jij een lip butter halen voor het goede doel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.