zaterdag 1 september 2012

Tip: The Body Shop Hand Cleanse Gel

Vandaag even een snelle tip. Ik zat te twijfelen of ik er een artikeltje over moest maken, maar ik vind ze zo fijn en gebruik het met veel plezier. De hand cleanse gel van The Body Shop (TBS) is handig voor op reis, op vakantie, gezinnen met kinderen en huisdieren en nog veel meer. Ze zijn populair en ik ben van mening dat iedereen een hand cleanse gel in de tas moet hebben.

Ik heb zelf drie varianten. Ooit begon ik met de Coconut variant. Deze geur is zo onwijs lekker en ruikt gewoon naar Malibu Beach cocktail. Daarna kwam de Sweet Lemon variant. Lekker zoet en verfrissend, snoepjes op je handen. En kort geleden voegde ik mijn favoriete geur Satsuma aan het tweetal toe. De heerlijke sinaasappel geur is zo lekker fris in je handen.

Wat ik zo super aan deze hand cleanse gel vind, is dat je niet overheersend alcohol ruikt. Dit ruik je bij de meeste hand cleanse gels altijd heel erg. Hier ruik je de geur van kokosnoot, sinaasappel of citroen. In het begin ruikt het misschien een beetje sterk maar dit vind ik persoonlijk niet zo'n probleem omdat hierdoor ook de geur lang blijft hangen op de handen.
De verpakking vind ik ook erg leuk. Ze zijn simpel maar vallen toch goed op door het afgebeelde handje met een plaatje van het ingrediënt wat er in zit. Zoals je ziet zijn ze lekker compact in de hand met zijn 60ml. inhoud.
De hand cleanse gel moet je niet te vaak gebruiken, want het vervangt natuurlijk niet de normale wasbeurt met water en zeep. Ook kan het na veel gebruik je handen wat uitdrogen. Het is mij nog niet gebeurd, maar pas er mee op.

De Hand Cleanse Gel kost €4,00 per stuk en is verkrijgbaar bij The Body Shop.

Q: Gebruik jij hand cleanse gel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.