dinsdag 4 september 2012

Tutorial : Action Budget Look

Sinds ik de shoplog van de Action budget make-up online had staan en ik vertelde dat ik hier een look van wilde maken waren jullie dol enthousiast. Via elke weg kreeg ik de vraag wanneer de tutorial online zou komen. Ik heb het filmpje al een tijdje geleden opgenomen, maar had er telkens geen tijd voor om hem te bewerken. Vandaag is het eindelijk zo ver en kun je zien wat ik er van gemaakt heb.

Zie je het filmpje niet, kijk dan hier.

Dit is het borsteltje van de max mascara. Hij is van silicone en is een beetje ovaal. De mascara zelf doet eigenlijk niet echt veel. Hij maakt je wimpers zwart en zorgt voor een heel klein beetje volume. 
De drie bruin gouden kleuren naast elkaar geswatched. Ze geven een mooie kleur af maar zijn wel erg kruimelig. Zo zag je dit ook in mijn filmpje.
Een close up van de look. De kleuren passen erg mooi bij elkaar, dus daar heeft Max zeker een pluspunt mee te pakken.
Hier zie je de totale look. Ik moet zeggen dat het voor budget zeker leuk is en dat als je wilt beginnen met make-up het een leuk begin setje is.

De setjes zijn te koop bij de Action en kosten €1,49 per stuk. 

Q: Wat vind jij van dit Max setje in een look?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.