woensdag 26 september 2012

Voor Ik Doodga + gratis naar de film

Robert en ik gaan zo nu en dan eens naar de bioscoop om samen gezellig een filmpje te kijken. Beide hebben we over het algemeen dezelfde smaak en hoeven we ook niet heel vaak te discussiëren welke film we willen kijken. Nu komt er vanaf 4 oktober een nieuwe film genaamd "Voor ik doodga". Een zeer aangrijpende, maar mooie film. Nu is er een speciale voorpremière waar jij gratis bij kunt zijn. Kijk verder naar de trailer van de film, en hoe jij gratis naar de voorvertoning van deze film kunt.

Informatie over de film:

Tessa (Dakota Fanning) is zeventien en weet ze dat ze nooit achttien zal worden. Haar ziekte is ongeneeslijk, dus geniet ze liever van ieder moment dat ze nog heeft. Tessa heeft een lijst met dingen die ze graag nog wil doen. Een hele nacht feesten, een joint roken, iets stelen, seks hebben... Terwijl haar ouders en broertje op hun eigen manier proberen te accepteren dat ze hun dochter en zusje gaan verliezen, ontdekt Tessa samen met haar beste vriendin Zoey (Kaya Scodelario) de wereld. Verliefd worden op buurjongen Adam (Jeremy Irvine) staat niet op haar lijst, maar is al snel de meest bijzondere ervaring die ze zich kan wensen.

Vijf jaar nadat de bestseller van Jenny Downham Nederland en Vlaanderen bij de keel greep, zijn er al meer dan 150.000 exemplaren van verkocht. Voor de release van de verfilming verschijnt een speciale filmeditie.

Gratis naar de film:

Op zaterdag 29 september kun jij de film Voor ik Doodga als eerste zien!  Ben je ook zo benieuwd naar de verfilming van het populaire boek van Jenny Downham? Geef je dan snel op voor één van de exclusieve voorpremières.

Iedereen is welkom, de kaarten zijn gratis en het enige wat je moet doen is je aanmelden via deze link.  Je kunt direct zien of er bij de bioscoop bij jou in de buurt nog plek is.

Een onwijs leuke actie en ik weet zeker dat vele dames hier gebruik van willen maken.

Q: ga jij naar de voorvertoning van de film?
AdvertorialGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.