vrijdag 21 september 2012

Yves Rocher - Culture Bio Scrub & Moisturizer

Tegenwoordig willen steeds meer mensen biologische producten. Merken spelen hier goed op in en er komen dan ook steeds meer biologisch verantwoorde producten. Yves Rocher springt er goed tussendoor en komt met een culture bio lijn met zes biologisch en natuurlijke producten voor lichaam en gezicht. Ik heb uit deze lijn de lichaams scrub en moisturizer en laat deze vandaag aan jullie zien.
De producten zitten in een mooie lichtblauwe verpakking en komen heel clean over. Op de verpakking zelf zie je een afbeelding van een aloë vera plant. Bij de scrub is een klein stukje verpakking doorzichtig gelaten zodat je de scrub er goed doorheen kunt zien.
De producten uit de Bio lijn bestaat voor 99% uit natuurlijke producten. Hiervan bestaat 34% uit biologische bestanddelen. Omdat de Bio lijn aan vele eisen voldoet is hij goedgekeurd en gekenmerkt door EcoCert.
De scrub is zo goed als doorzichtig en bevat kleine witte en bruine scrubdeeltjes van o.a. amandelstukjes. De scrub is zowel zacht als hard te gebruiken, het is zelf te bepalen hoe hard je druk geeft.
De verpakkingen zijn erg handig en hygiënisch. Ik vind het altijd prettig als je een gezichtscrème hebt die niet uit een pot komt. Potten zijn toch minder hygiënisch en is vaak ook wat onhandiger qua gebruik. De scrub zit ook in een tube en I like it!
De gezichtscrème is erg prettig van structuur. Hij is makkelijk smeerbaar en trekt snel in de huid. Het is een hydraterende crème die erg goed geschikt is voor de normale tot gecombineerde huid . De scrub is erg prettig in gebruik en is ook super handig voor een weekend weg. De geur van beide producten is erg aangenaam en is licht zoet.
De lijn vind ik een leuke aanvulling op het assortiment bij Yves Rocher. Wat de lijn nog mooier maakt is dat voor ieder verkochte product uit deze collectie er een boom wordt geplant. Zo doe je wat voor je eigen huid en voor de natuur. Ze hebben als doel gesteld om 50 miljoen bomen te planten. Ik hoop dat ze het doel halen.

De producten van de Culture Bio lijn zijn verkrijgbaar via bij Yves Rocher of op de website van Yves Rocher.
De moisturizer kost €12,90 ( in de webshop €7,90)
De scrub kost €10,90 (in de webshop €6,90)

Q: Wat vind jij dat steeds meer bedrijven met Bio lijnen komen? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.