donderdag 6 september 2012

Zenner Charming Pale + Winactie

Zenner komt met een mooie en romantische collectie genaamd Charming Pale. Een collectie met zachte pasteltinten die zeker bij het najaar past. Kijk mee naar deze collectie met mooie producten die ook perfect zijn voor tijdens een bruiloft. Wat nog leuker is, is dat ik een set mag weggeven. Lees verder en kijk hoe jij kunt winnen.

 De collectie heeft mooie witte, nude en taupe kleuren en hier en daar zijn wat glitters en bloemen in verwerkt. De producten zijn niet heel erg najaar vind ik, maar dat vind ik juist mooier. De spelden hebben een mooi ombre effect en de haarschuifjes hebben mooie steentjes er op. Het straalt gewoon romantiek uit.

Wat erg leuk is aan deze collectie, is dat sommige accessoires een QR-code. Met deze code ga je met je smartphone direct aan een leuk filmpje. Deze filmpjes zijn ook te zien op het youtube kanaal van Zenner en geven leuke en korte tips om leuke kapsels te creëren.

Winactie: 

Al enthousiast geworden over deze collectie? Goed nieuws, ik mag een luxe Charming Paleset weggeven t.w.v. ruim €20,- 

Ik weet dat er altijd veel minder meiden meedoen als ik het niet via een reactie formulier doe. Begrijpelijk, want het is ook een stukje privacy. Toch kunnen jullie deze keer meedoen door een reactie achter te laten onder dit artikel. Graag hoor ik dan wat voor mooie creatie jij zou maken met de Charming Pale collectie. 

De winactie loopt een week en loopt tot en met 13 september 23.59. 

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op twitter , facebook en bloglovin. Niks is verplicht, maar het wordt wel gewaardeerd. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.