donderdag 4 oktober 2012

Biodermal - Anti Age Gezichtsserum

Ik ben dol op serums en gebruik ze dagelijks. Serums zijn er in diverse vormen en maten en tegenwoordig is er voor elk wat wils. Wie nog denkt dat een serum alleen voor de rijpe huid geschikt is heeft het mis. Tegenwoordig is er voor elke leeftijd wel een serum. Biodermal is met een nieuwe serum gekomen die een anti age werking heeft. Nu is het niet een serum voor de piepjonge huid, maar ik als 24jarige wordt aardig happy van een serum die meer volume en veerkracht geeft aan de huid.

Ik vind de verpakkingen van Biodermal erg neutraal en duidelijk overkomen. Dit product hoort thuis in de anti age lijn en in deze lijn zijn alle verpakkingen aangeduid met een paarse kleur. Er zit 30ml. serum in de verpakking. Ik vind dit best veel voor een serum want meestal zit er in een dagcrème ook 30ml. 
Deze serum heeft een formule op basis van drie intensieve werkingen.
  1. Cypergras is een plantenextract die de aanmaak van collageen stimuleert. Collageen is een huid eigen stof en collageen is dan ook het hoofdbestanddeel in het losmazige bindweefsel van de huid. Collageen zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Na je 25e neemt de productie van Collageen af en ontstaan er rimpels en wordt de huid minder elastisch en wordt het slapper.  
  2. Vitamine E neutraliseert de schadelijke impact van vrije radicalen, de boosdoeners die van binnenuit huidveroudering versnellen.Vitamine E is ook een veel gebruikt ingrediënt in anti age producten. 
  3. Natural Moisturizing factor (NMF) zorgt dat de huideigen vochtbalans beter op peil blijft. Je huid verliest naarmate je ouder wordt steeds meer vocht. Dit heeft verschillende factoren zoals, ouderdom ,  zonnen en andere invloeden van buitenaf. Met de NMF houd je dit goed op peil.
Zoals je ziet zit de serum vol met huid eigen stoffen en hierdoor wordt het ook snel in de huid opgenomen. 

De Biodermal Anti age serum zit in een handig verpakking. Het werkt hygiënisch en is erg makkelijk te doseren met het pompje.

Een serum bevat een hoge concentratie werkstoffen en is daarom erg geschikt om te gebruiken onder een dag- of nachtcrème zodat je huid alle werkstoffen kan ontvangen. Je kunt het anti age serum dagelijks gebruiken, maar ook als kuur. Ik heb hem voor een langere tijd dagelijks gebruikt tijdens mijn ochtend routine.
Het serum is gelvormig en is een beetje melk wit achtig van kleur, Hij is lekker verkoelend en vloeibaar. Hierdoor breng je het makkelijk aan en trekt het snel in. Ik vind dit persoonlijk één van de prettigste substanties.
Ik vind de anti age serum echt een aanrader. Ik kan natuurlijk niet zeggen of het echt rimpels verminderd e.d. omdat ik gewoonweg nog geen ouderdoms rimpels heb. Wel kan ik zeggen dat ik het serum uitermate prettig vind en ik echt het gevoel heb dat mijn huid goed gevoed is en zeker goed aanvoelt qua vocht gehalte. Ik kan het zeker aanraden en weet zeker dat ik de serum vaker ga aanschaffen.

Het Serum is kost €22,95 en is verkrijgbaar bij de drogisterij bij jou in de buurt.
Het serum is voornamelijk gericht op vrouwen met de leeftijd tussen de 30 en 60+ en is vanaf nu verkrijgbaar.

Q: Gebruik jij een serum? Heb jij nog Serum Tips?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.