maandag 1 oktober 2012

Daily sillysilsil - week 39

Dit was voor mij echt een drukke week. School , werk bij Sephora , mijn site , huishouden en de rest. Ik heb geen dag rust gehad en elke dat ging ik weer van hot naar her. Kijk mee naar mijn afgelopen week met veel gebeurtenissen. 

Ik had al bijna twee weken mijn maag aardig van slag, dus begon de dag goed met een fruit smoothie met veel banaan.
In ons nieuwe huis wilde ik een beetje najaarssfeer creëren. Dus op naar de Xenos en wat spullen gehaald.
Tadaa, Ik vind het wel een geslaagd iets. Het staat bij ons heel sfeervol op de schouw.
Het is herfst en dat is goed te merken aan het weer. Noah wilde zo graag in de plassen stampen, dus na het eten laarzen aan en regenpakkie aan. Wat had hij een lol in de achtertuin.
Ik moest deze week elke keer om 5 uur beginnen bij Sephora ivm Prijzencircus. Dus moest ik tegen 6 uur al mijn avondmaaltijd nuttigen. Niet echt mijn ding zo vroeg eten.
Here we go... na een paar weken weg te zijn geweest was het wel weer super om mijn collega's terug te zien. Ik heb trouwens een half jaar contract gehad. Super leuk natuurlijk, want ik wil er graag blijven maar kan niet elke week werken ivm. Noah, huis, school en site natuurlijk. Dus Nu ga is soms op een koopzondag werken en rond de kerstdagen. Super leuk om te merken dat Sephora blij met me is en me eigenlijk ook nog niet kwijt wil.

Na een intensieve avond werken met prijzencircus zag mijn make-up er nog zo uit. Eigenlijk zat het nog perfect. Alleen had ik een beetje een glim hoofd en moesten mijn lippen bijgewerkt worden. Ik droeg hier trouwens kunstwimpers, maar kreeg die avond minimaal 20x de vraag welke mascara ik gebruikte. Blijkbaar zagen ze er dus wel erg natuurlijk uit! Lover them!
Heerlijk dit (not). PostNL heeft mij gewoon een lege enveloppe gestuurd en de producten zijn er uit. Er zat een dikke scheur in en alleen nog een kaartje van het PR bureau. Het klink misschien gek, maar ik ga ook geen klacht meer indienen. Het kost me heel veel moeite en er wordt toch nikt mee gedaan.
Pan geraakt. Ging best snel voor mijn gevoel.
Tja niet mijn favo bezigheid, maar ik moest van school direct naar werk en had ervoor een praktijk les. Als we praktijk les hebben moet alle make-up er af dus moest voor werk alles weer er op. Dus hup de wc op school in en opmaken. Ach het resultaat was top! Op werk heb ik er nog een knalroze lippen bij gedaan en klaar was mijn look.
Noah was uit logeren en Robert en ik moesten allebei tot 21.00 werken. We hadden allebei zo'n honger, maar waren zo moe dat we snel naar een shoarma tent zijn gegaan. Ik heb daar voor het eerst in mijn leven een kapsalon gehad. Man wat vult dat. Ik heb maar een halve bak opgegeten en zat bomvol.
Leuke originele uitnodiging gekregen van het Sephora event. Nu ik dit zo type heb ik door dat ik deze week wel heel veel over Sephora praat. Haha ach, laat ik maar wel duidelijk maken dat mijn mening over Sephora en haar producten geheel objectief zijn als het gaat over een review op mijn site.
Spannend pakketje zo'n grote koker. Er zitten de nieuwe producten van Nivea in. Ben erg benieuwd!
Aangezien Noah uit logeren was konden Robert en ik uitslapen. Helaas kon dit niet, want tegen 08.00 begon deze dame mij uit bed te knuffelen. En begon letterlijk naast mij te liggen als een baby. Toen ze niet genoeg aandacht kreeg begon ze mij een scrub behandeling te geven en ging ze op mijn gezicht liggen zodat ik geen adem meer kreeg.
Na een kleine periode geen sushi meer te eten mistte ik het enorm. Aangezien we een kastje bij Ikea moesten halen zijn we daarna sushi gaan eten. Heerlijk!
Handig zo'n steekkar zo kun je een kast en een kind vervoeren :D

Dit was alweer een aantal gebeurtenissen uit mijn afgelopen week. Volgende week staan er weer een aantal gebeurtenissen op de planning, zo ga ik weer naar Amsterdam en..... heeft Noah zijn eerste basisschool week.

Q: Hoe was jou week, en welke foto vind jij het leukste?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.