maandag 8 oktober 2012

Daily Sillysilsil - Week 40

De week is weer voorbij gevlogen en heb het gevoel dat het eergisteren was dat ik de vorige daily maakte. Noah ging deze week voor het eerst naar de basisschool, ik ging een dag naar Amsterdam, had drukke lessen op school en moest van alles en nog wat regelen. Kijk mee naar mijn afgelopen week. 

Noah ging afgelopen maandag voor het eerst naar de basisschool. Hij had er onwijs veel zin in, en nu naar een paar dagen vind hij het nog steeds erg leuk.
Dinsdag ging ik samen met Jennifer naar Amsterdam voor het Kruidvat event. Ik twijfelde over haar los of vast. De meesten zeiden vast, dus zo gezegd zo gedaan.
Verlaat ontbijtje in de trein. Mijn standaard thee en met een suikerwafel. Ik had thuis al een broodje gegeten , maar had zo'n zin ineens in een suikerwafel.
Aangekomen bij het Kruidvat event wat in het teken stond van beauty bubbles.
Kruidvat komt met onwijs veel leuke nieuwe dingen. Zoals een deo stick voor extreme bescherming en een droog shampoo. Ik moet wel zeggen dat ze heel veel lijken op de deo van Rexona en de droog shampoo van Syoss.
Kruidvat krijgt ook een heel leuk nieuw merk in het assortiment. Formula 10.0.6 is een merk wat nog niet heel bekend is in Nederland. Het wordt verkocht bij Sephora, maar wordt daar een beetje ondergeschoven. Het is een merk wat erg geschikt is voor de wat jongere huid die gemengd is.
Rita (de moeder van de Verbon zusjes) heeft een leuke webshop met voornamelijk soy scents. Vorig weekend had ze een actie dat alle soy scents nu ipv €1,25 nu €0,90 waren. Dit vond ik het perfecte moment om lekker in te slaan. Ik kreeg twee dagen na mijn bestelling het pakketje al binnen en het rook heerlijk.
Ik kreeg dit keer een beautybox thuis die helemaal in het teken stond van dierproefvrije producten. Kijk hier het artikeltje wat ik er over gemaakt heb
De tonijn en avocado voor de sushi zagen er dit keer perfect uit. Tegenwoordig is het best lastig om alles helemaal tip top te krijgen. Tonijn heeft vaak van die witte taaie strepen er in en avocado kan soms net te rijp of nog net niet rijp zijn.

Ik krijg de vraag trouwens regelmatig : Waar haal ik mijn sushi spullen vandaan? De avocado altijd bij Albert Heijn, dan weet ik zeker dat het goed is. Tonijn bij 1 specifieke visboer, en soms bij AH als er een lekker stukje ligt, Zalm bij AH en dat was het denk ik. Ik denk dat ik er binnenkort eens een uitgebreid artikel over ga schrijven.
Sushi klaar. Het zag er niet alleen lekker uit, het was ook nog eens goddelijk!
Ik wilde wat bestellen bij de beijenkorf tijdens de 3 daagse. Toen ik heen ging kreeg ik een melding van een wachtrij. Niet normaal hoe veel mensen er stonden te wachten. En het leuke was dat ik om 11.50 eindelijk er in kon, maar ik om 11.45 weg moest. Bij thuiskomst kon ik direct in de webshop alleen heb ik toch niks gekocht.
Nog geen week op school en hij had nu al een schoolfeest op dierendag met disco en al. Hij werd omgetoverd tot een stoere leeuw!
Ach tja, sinterklaas is alweer bijna in Nederland toch? Ik vind de witte het lekkerst en de pure het minst, nou deze zak was voor 90% gevuld met puur, dus kon me inhouden.
Lekker een badder avondje om 23.00. Maskertje op, porestrip op , bruisbal in bad en op de Ipad Expeditie Robinson terug kijken. Heerlijk genoten.
Door prijzencircus en slechte onderhoud van mijn nagels waren ze flink afgescheurd met deze als toppen van allemaal. Kon wel janken , maar grotendeels ook mijn eigen schuld. Nu ben ik ze weer intensief aan het verzorgen om ze weer mooi in conditie te krijgen.
Op school leren we gelnagels zetten. Ik vin het super leuk om te doen en (al zeg ik het zelf) kan het ook nog eens goed. Binnenkort ook gellak doen (je weet wel die ook van O.P.I.) Dat is super leuk om te doen en je nagels blijven twee weken mooi gelakt.

Ik ga er binnenkort spullen voor aanschaffen zodat ik het vanuit huis kan doen , dus als je een keer een gellak wil voor een aantal weken dan ben je welkom.
Robert had avond dienst, dus gezellig avondje met Noah alleen. Dus we hebben lekker chinees gehaald en gezellig samen daarna op de bank tv gekeken.
Nagels iets beter verzorgen. Hier met Trind, Lush , P2 en Sally Hansen ( vergeten op de foto)
Noah en Lotje op zaterdag lekker relaxed op de bank
Look van afgelopen zaterdag. Zeker geschikt voor het najaar en pssst... binnenkort komt hier een tutorial over.
Dat is nog eens lekker wakker worden. Meneer was wakker geworden van zijn bed naar ons bed gekropen en lag me heel zachtjes te roepen. Super schattig.
Kort daarna kwam deze dame er nog bij liggen en moest ze ook aandacht krijgen.
Toen ze niet genoeg aandacht kreeg kwam ze weer half bovenop me liggen en was ze bijna letterlijk aan het zeggen : ik ben hier, joehoeee halloooo kijk naar mij :D
Deze heb ik zaterdag gekocht bij het Kruidvat. Hij was ongeveer €12,- en daar ging nog eens 30% korting af. Hopen dat deze mijn nagels er weer bovenop krijgt.
Heerlijk die herfstsfeer in huis. De pompoenen heb ik gekocht bij een bloemist. Daar waren ze €0,50 per stuk dus heb 10 verschillende pompoenen en kalbassen mee genomen. De kastanjes heeft Noah gezocht.

Dit was alweer mijn week. Volgende week weer een nieuw stel foto's en ik wil iedereen een prettige week toewensen.

Q: Hoe was jou week, en welke foto is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.