maandag 15 oktober 2012

Daily Sillysilsil - week 41

Deze week was erg druk, interessant en wisselend. Zo ben ik naar Amsterdam geweest en heb ik onwijs veel leuke nieuwe dingen gezien. Ook heb ik deze week heel veel food foto's gemaakt. Niet bewust , maar ik zie nu ik alle foto's zo onder elkaar zet wel heel veel eten gefotografeerd heb. Kijk mee naar mijn week waar het echt herfst weer is geworden.

Ik liet jullie afgelopen week al een artikel zien over deze heerlijke pasta cabonara. Wil je het ook maken? het recept lees je hier.
Ik kreeg deze super schattige prinsessen nagellak binnen. Special nagellak voor kinderen die er makkelijk af te wassen is. Noah vind het geweldig en heeft al een keer mijn nagels ermee gelakt en ik heb al drie keer zijn nagels moeten lakken.
Noah was naar de kapper geweest bij mijn schoonouders. Nu ben ik er wel aan gewend maar ik vond het in het begin zo erg, dat ik onwijs veel gehuild heb. Hij had zulke mooie lange haren en was onwijs boos op mijn vriend.
Sinds Noah naar de basisschool gaat hebben we na school een kopje thee met een koekje. Ik moet zeggen dat ik het heerlijk vind om zo de regelmaat met Noah te hebben.
Dinsdag was ik naar Amsterdam voor het kerstevent van Sephora. Ik heb daar onwijs veel leuke en mooie nieuwtjes gezien waar jullie zeker snel meer over horen.
Nieuwe nagelsticker motiefjes. Ik vind ze echt onwijs gaaf en kan niet wachten tot ze daadwerkelijk in de winkel liggen.
Ciaté met velours nagellak. Het geeft een soort mat en flueel achtig effect. Ik ben benieuwd hoe lang het goed op de nagel blijft zitten.
Ik vind het kerst palette van Too Faced erg mooi, maar niet heel speciaal. Ik zal dan dit jaar ook niet super snel naar Too Faced rennen.
De shoplog komt nog online, maar ik werd weer terug gestuurd naar de Primark door mijn mannen. Noah wilde nog zo'n super zachte trui en Robert wilde ook zo'n trui (helaas hadden ze die niet)
De goodie bag tas van Sephora. Ik heb echt nog nooit zo'n grote goodiebag mogen ontvangen. Er zitten onwijs veel mooie dingen in en deze zien jullie ook snel voorbij komen.
In Zaandam bij Primark vond ik een soort wok restaurantje waar ik een wok maaltijd haalde voor de terugreis naar Groningen.
Too Faced cupcakes tijdens het event. Bij elke tafel lagen heerlijke macarons of cupcakes met opdruk van het merk.
Ik had al zo lang zin in speculaas, dus eindelijk speculaas gehaald. Vond ik deze (duurdere) helemaal niet zo lekker. Ik vind blijkbaar die allergoedkoopste veel lekkerder omdat ze niet zo brossig zijn.
Donderdag ochtend ontbijten met Jennifer bij Bagels & Beans. Ik had weer een aantal nieuwtjes voor haar voor de site dus was dit een perfecte meeting. Helaas voelde ik mij niet zo lekker en ben ik daarna naar huid gegaan.
Toen ik thuis kwam heb ik Robert gebeld en die kon Noah ophalen. Ik ben kort daarna op bed gekropen met de gordijnen bijna helemaal dicht, tv kijken met de ipad , Lotje bij mij op bed en met de laptop op schoot.
De postbode kwam mijn The Body Shop bestelling brengen. Het was sale en ik heb voor dit alles €15 betaald (incl. verzendkosten). Dus eigenlijk heb ik alleen voor de body butter betaald en was de rest gratis.
Noah mijn nagels aan het lakken met de prinsessen nagellak van Herôme.
 Tagliatelle met eigengemaakte zalmsaus met veel groenten en rucola.
Kind op bed, Robert even in de stad met collega's, ik in bad met Lush en Expeditie Robinson. Heerlijk ontspannen.
Zaterdag moest ik stage lopen en ging ik na stage nog even snel over de markt om groente en fruit te kopen.
Zondag een lekker grote pan met groentensoep gemaakt. Ik heb weer zoveel gemaakt dat je er wel een weeshuis mee kunt voeden. 

Zoals ik al zei, erg veel voedsel foto's, maar ik hoop dat jullie ze er wel lekker uit vonden zien. 

Q: Hoe was jou week en welke foto is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.