maandag 29 oktober 2012

Daily Sillysilsil - week 43

Het is herfstvakantie en bleef ik dus een paar nachten bij mijn ouders slapen. Ik had het weer erg goed uitgekiend, want ik ben bijna de gehele vakantie ziek geweest. Toch heb ik naast rust nemen ook heel veel gedaan omdat Noah zijn verjaardag er aan kwam.

Omdat ik me niet zo lekker voelde bleven Noah en ik wat langer in bed liggen... Super lekker natuurlijk.

Maandag zijn we even naar Duitsland geweest en had Noah deze leuke masker op gezet. Ik moest zo lachen, die verhoudingen van hoofd met lichaam zo.
Noah ging voor het eerst in een auto door de wasstraat. Hij vond het super spannend en toch ook wel erg leuk!
Ik vond bij de DA bij mijn ouders in de buurt een van mijn favo foundations voor 50% korting. Dus heb maar direct de laatste twee mee genomen. Ik weet niet of deze kleur uit het assortiment gaat (hopelijk niet)
Mijn ouders hebben een molen tegenover het huis staan. De molenaar kwam langs om ons te vertellen dat er in de avond een brandweeroefening zou plaats vinden en dat we niet moesten schrikken. Dit was natuurlijk perfect voor Noah want die is helemaal gek van de brandweer.
Ontbijtje bij Ikea. Altijd lekker zo voor een euro. We namen er ook nog een paar pancakes bij , maar die waren helaas wat aan de droge kant.
Ik heb woensdag wel even de schrik goed te pakken gehad. Lotje werd geopereerd , want ze zou gesteriliseerd worden. Toen ze belden hoe het gegaan was en wanneer ik haar zou mogen ophalen vertelden ze mij dat Lotje nu weer in orde was, maar dat het tijdens de operatie niet helemaal goed was gegaan. Tijdens de behandeling is haar milt gescheurd en was ze zo hevig aan het bloeden dat ze direct moesten ingrijpen en mij niet meer op tijd konden bellen.  Na twee dagen herstel is ze nu weer volledig de oude maar moet ze nog wel rustig aan doen.
Deze leuke app kwam ik tegen. Mani Diaries is een app waar je je nagel foto's kan plaatsen. Totaal iets voor mij dus! Ik ben te volgen op @sillysilsilcom
Yay ik heb hem eindelijk. Het mooie Vice palette. Na weken wachten was hij eindelijk bij Sephora te koop en heb ik zonder nadenken mijn bankpasje tevoorschijn getoverd en met een big smile afgerekend.
Ik wilde geen taart meer zelf maken omdat ik het teveel gedoe vind. Toch kon ik het voor Noah zijn verjaardag niet laten. Ik had vakantie en iets meer tijd en had best wel zin om een taart te maken. Dus ik de taarten bakken en mijn moeder voornamelijk het decoreer werk.
Deze foto plaatste ik om 02.00 's nachts, want toen waren we er nog steeds mee bezig. Uiteindelijk waren we tot na 04.00 bezig en hebben we dus echt een korte nacht gehad.
Vorige week plaatste ik een foto van mijn nieuwe leren laarzen met brede schacht. Vanaf vandaag heeft Bristol ook dezelfde laarzen met een extra brede schacht. Dus heb je dikke kuiten en pas je vaak geen laarzen, dan zou ik deze zeker eens proberen.
Cadeautjes uitpakken op zijn verjaardag. Wat heeft Noah toch een topdag gehad.
Ik moest toch echt wel even met mijn jarige boefie op de foto. Hij is zo verwend en heeft zoveel leuke dingen gekregen. 
Wegens groot tijdgebrek voor het geregel van Noah verjaardag en het ziek zijn had ik geen artikelen meer en moest ik dus ook vanuit de auto werken. Heerlijk toch zo rondgereden worden door je privé chauffeur ;P

Q: Hoe was jou week en welke foto vind jij het leukst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.