zondag 28 oktober 2012

Happy Birthday!

Lieve meiden (en heren). Op het moment dat ik dit type is het bijna 4uur 's nachts en ben ik samen met mijn moeder net klaar met het maken van deze taart. Noah is vandaag jarig en ik wilde erg graag een taart maken voor zijn verjaardag. Hij is helemaal fan van Cars, dus een Cars taart is natuurlijk dan wel een must. Natuurlijk liep alles weer wat uit en hebben mijn moeder en ik een paar uur in de keuken gestaan en is deze taart het resultaat geworden.


Door de hectische week en de hectische dagen is het schrijven van een artikel er even bij in geschoten en zijn al mijn reserve artikelen op. Vandaar dat ik jullie alvast een sneak preview geef van deze taart. Ik vind hem onwijs goed gelukt en echt mega gaaf geworden. Natuurlijk komt hier in de loop van volgende week een uitgebreid artikel over! Ik ga nu snel op bed want vanmiddag zit het huis vol met visite en ik moet nog onwijs veel doen.

Vanmiddag komt de pers zondag online zoals jullie gewend zijn. Geniet van jullie zondag morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.