dinsdag 9 oktober 2012

Kruidvat Event "Beauty Bubbles" Fotoverslag


Zaterdag nam Silja jullie mee naar het Kruidvat Event en konden jullie de nieuwe producten al bekijken. Inmiddels weten jullie dat ik ook mee was en in het filmpje zagen jullie mij vooral als de fotografe. Het is aan mij om jullie deze foto's te laten zien en daarbij zal ik ook even kort iets vertellen over de producten, maar zie het vooral als een gezellig kletsverslag van mijn allereerste event: spannend!

Bij binnenkomst werden we meteen verrast door een tafel vol met heerlijke hapjes. We kregen een badge en een nog vrij lege tas die we mochten vullen met producten die op de tafels stonden. Dit was onze goodiebag! Ik vond het zelf een heel gaaf concept, maar het was net alsof we daar met z'n allen een Kruidvat winkel aan het leegroven waren. Silja en ik hebben zeker wat leuke producten meegenomen, dus houd je vast voor deze grote lading foto's en laat ons vooral weten naar welke producten jullie het meest benieuwd zijn!
Om dan maar meteen met de deur in huis te vallen: dit is een merk waar ik heel erg enthousiast over ben. Dit is Formula 10.0.6! Ik zie een masker, pore strips, moisturizer, een cleanser ... Echt een erg complete lijn waarvan ik hoop dat het ook een fantastisch product is voor mij. Qua verpakking in ieder geval, en qua geur ook. Ik zal jullie alvast verklappen dat het masker in de roze tube naar aardbeitjes ruikt!


Nog een (wat mij betreft) fantastische nieuwe lijn producten. Kruidvat komt met een lijn die volgens mij vooral bedoeld is om puistjes aan te pakken. De hele lijn draait om het ingrediënt salicylzuur en laat dit nou net het ingrediënt zijn dat heel goed is in het wegtoveren van puistjes. Ik hoop zelf dat dit werkt, want gezien de prijs zal dit dan een fantastisch product zijn voor jonge pubers die met een probleemhuid zitten.


We zien hier een aantal verzorgingsproducten, met op de voorgrond een Kruidvat BB Cream!In deze kom lagen verschillende deodorant lijnen. Deze lijnen kunnen bestaan uit een roller, een spuitbus en een stick. Of er van alle drie één wordt uitgebracht hang totaal af van het effect dat de deodorant moet bereiken. De Ultra Dry lijn heeft bijvoorbeeld wel een stick!


Deze Kruidvat geuren kennen jullie waarschijnlijk wel. Maar hier lagen een aantal testers van nieuw bedachte geuren. Het waren er in totaal acht, waarvan er uiteindelijk vier worden uitgebracht. Twee voor vrouwen en twee voor mannen.


Nooit meer zenuwachtig inlegkruisjes en maandverband afrekenen!Ook komt Kruidvat met een luxe haarverzorgings lijn.


Ik verf mijn haar regelmatig en ik zag dat er ook een mousse haarkleuring komt. Ik ben daar zelf heel benieuwd naar! Ik kleur tot nu toe altijd met verf en ik doe het zelf, maar met mousse wordt het allemaal wel een stukje makkelijker!


Van dit product heb ik slechts deze foto gemaakt. Het is een douche olie en ik kan me er stiekem vrij weinig bij voorstellen. Als ik denk aan mezelf schoonmaken onder de douche denk ik ook aan veel schuim en olie kan dit sowieso niet waarmaken. Een hele rare gewaarwording denk ik.


Ook komt Kruidvat met verzorgingsproducten in ouderwetse bruine glazen potten. Ze hadden al eerder producten in zo'n concept (ik had er een littekencrème van en die is echt heel fijn!), maar dit is de vernieuwde lijn met leukere etiketten en volgens mij ook uitgebreidere producten. Zo zie je links op de foto dag- en nachtcrèmes en rechts allerlei reinigingsvloeistoffen in flesjes. 


Een mand vol verschillende badolies (Lavendel, Eucalyptus en Amandel) en een huidolie (Amandel).


Nog meer producten uit de Natures lijn. Ik heb al heel lang een scrub van deze lijn, maar volgens mij is deze substantie zachter dan de eerste scrub: ofwel, vernieuwd!


Handcrèmes.


De Essence Twilight LE stond ook al opgesteld. Ziet er heel erg leuk uit!


En even een snelle kijk in de Twilight collectie van Essence en de Upper Wildside van Catrice.


Silja, echt super bedankt dat ik mee mocht! Ik vond het heel erg leuk en leerzaam. Ik heb ook erg veel leuke nieuwe mensen ontmoet (zij ook bedankt voor de leuke middag). Ook de PR mensen wil ik nog even bedanken voor de gastvrijheid. 

Uiteraard ga ik deze producten voor jullie testen. Ik ben erg benieuwd naar welk product jullie het meest benieuwd zijn!

Dit artikel is geschreven door Jennifer van www.jenniferelbert.nl als gast artikel voor Sillysilsil.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.