zaterdag 27 oktober 2012

Kruidvat Natures Badproducten

Kruidvat heeft in het assortiment een vernieuwde Natures Aroma lijn. Heerlijke budget producten die hun werking te danken hebben aan puur natuurlijke ingrediënten. Tijdens het persevent van Kruidvat viel mijn oog al snel op de badproducten. Ze leken mij onwijs fijn en wilde ze natuurlijk proberen in mijn bad. Vandaag laat ik de bruisballen en de bad-oliën zien.

De badolie zit in een kartonnen verpakking die best druk oogt. Veel tekst en een opvallend plaatje. Ook is de verpakking in de kleur van het product. Zo denk je bij lavendel vaak aan paars en wordt eucalyptus vaak met groen geassocieerd.  
De badolie zelf zit in een mooi doorzichtig flesje. De stickers op de fles is hetzelfde als op de verpakking. Ik had het mooier gevonden als het iets rustiger was geweest en wat authentieke uitstraling had gehad.
Zoals je ziet hebben de oliën een blauwe en groene kleur. De geuren zijn erg lekker en ruiken best sterk. Ik hou hier wel van omdat de geur in het water erg verzakt. Door de sterke geur heb je maar een kleine hoeveelheid nodig. 
De bruisballen van Kruidvat Natures Aroma zijn echt leuk. Ik gebruik geen hele bal, maar ik snijd hem doormidden. Beide ballen zijn in de geur lavendel, bij één bal is de geur van rozen toegevoegd. Zelf ben ik niet zo'n fan van roos, maar ik moet zeggen dat ik deze bruisballen verrassend lekker vind. Er komt een lekkere geur van de bruisbal af en je huid wordt er lekker zacht van. 
Als laatst een zoutscrub met lavendel. De scrub is natuurlijk niet alleen voor in bad, maar ook voor onder de douche. De scrub zit in een simpele plastic pot met paarse accenten omdat dit natuurlijk met lavendel is. De scrub bevat etherische oliën die het product heerlijk laten ruiken. Deze oliën komen uit planten waardoor de reactie op de huid heel klein zal zijn. (veel mensen zijn allergisch voor parfum e.d.)
De scrub is niet heel grof, maar ik vind hem erg fijn op de huid aanvoelen. Je scrub maakt je huid onwijs zacht en laat het heerlijk ruiken. Ik vind het onwijs jammer dat ik niet meer meegenomen heb, want ik vind ze echt heel erg fijn aanvoelen. Zeker voor de prijs is hij het proberen waard. De scrub is er ook nog in Grapefruit en Eucalyptus. 

De producten zijn zeker leuk om cadeau te geven voor mensen met een bad. Ze zijn lekker van geur en ruiken ook niet nep op goedkoop. 
Kruidvat heeft deze weken de Natures lijn ook in de aanbieding. Tot en met 4 november krijg je 2+1 gratis op alle producten uit deze lijn. 

De Kruidvat Natures Badolie kost €3,89
De Kruidvat Natures Badbruisbal kost €1,89
De Kruidvat Natures Scrubzout kost €2,99
De producten zijn verkrijgbaar bij een kruidvat bij jou in de buurt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.