woensdag 10 oktober 2012

Paul Frank bij Kruidvat

Ik was bij het Kruidvat om wat standaard dingen te halen. We stonden in de rij te wachten, tot mijn oog ineens op iets hangend aan het schap viel. Het was een rijtje lipsmackers van Paul Frank. Ik dacht nog: wat leuk dat Kruidvat lipsmackers heeft. En toen ik even goed keek zag ik ineens dat ze maar €1,99 per stuk waren. Toen ik dat zag kon ik het niet laten om een aantal mee te nemen. Kijk mee naar een aantal lipsmackers van Paul Frank.

Ze zitten in een wat simpele verpakking.Onder aan de verpakking zie je Paul Frank staan met het leuke aapje. Je ziet de lipsmackers direct goed doordat het verpakt zit in doorzichtig plastic.
Ik heb twee lipsmackers in stick vorm mee genomen. Links zie je Julius coconut cream en rechts zie je Julius Strawberry Banana. Beide hebben een erg leuke opdruk en zien er erg vrolijk uit! Ze zijn lekker klein en makkelijk voor in de tas of in de broekzak. 
Er waren ook tinnen blikjes met lipsmacker er in. Ik vind ze super schattige. Hier heb ik ook weer de Julius Strawberry banana en ik heb de Clancy's cotton candy. Ze zijn lekker girly roze en hebben een super leuke opdruk. Je ziet een kleine kleurverschil van de tinnetjes en je proeft en ruikt ook echt verschil. Je merkt dat deze in een tinnetje een stukje harder zijn. 

Ik vind ze super leuk en kan ze zeker aanraden. Mijn favorieten zijn de lipsmackers in stick vorm en dan vooral de strawberry banana. De Cotton Candy vind ik een heel klein beetje tegenvallen. Dat is de enige die een beetje fake ruikt. De anderen ruiken heerlijk zoet en Noah is ook al helemaal fan ervan. 

De Paul Frank Lipsmackers zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten €1,99 per stuk (ik heb ze op internet gezien voor €4,50 tot €6,50)

Q: Wat vinden jullie van deze lipsmackers?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.