zaterdag 20 oktober 2012

Philosophy Take Shelter

Philosophy is een merk dat langzaam mijn hart verovert heeft. Tijdens het persevent van het merk (drie maanden geleden) maakte ik kennis met een aantal nieuwe producten, en één daarvan is Take Shelter. De take shelter ligt pas sinds kort in de winkel en daarom laat ik hem vandaag aan jullie zien. 

Take Shelter is ontwikkeld voor dagelijks urban bescherming voor de blanke en lichtgekleurde huid. De take shelter zit een een erg handige tube. De tube heeft een super handig pompje. Dus geen geklieder en erg makkelijk te doseren. Door het pompje is het ook een stuk hygiënischer omdat je niet met je vinger in het product moet. 
Wat ik altijd er mooi aan de verpakkingen van Philosophy vind is dat ze er clean en simpel uit zien. Er staan altijd erg mooie teksten op de verpakking die de producten altijd erg mooi omschrijven. 

Wat doet de Take Shelter:
  • Beschermt de huid tegen schadelijke zonne-stralen, de bron van vroegtijdige huidveroudering, met een spf 30 pa+++ en met ingrediënten die specifiek ontworpen zijn als anti-oxidanten ter bescherming van de huid.  
  • Bevat een complex van verschillende anti-oxidanten die 95% van de vrije radicalen neutraliseert om de huid te ondersteunen bij de bescherming tegen externe milieuvervuiling. 
  • De luxueuze texturen, met een zachte, ademende finish, worden snel geabsorbeerd en helpen de huidteint en lichte huidkleur te beschermen.

De take shelter is redelijk dun van substantie. Dit vind dit juist erg prettig, want hierdoor kun je het lekker en gemakkelijk aanbrengen. 
Als je de (dag)crème een klein beetje verdeelt zie je direct dat hij niet dik en lobbig is. Dit heb je meestal met producten die tegen de zon en invloeden van buitenaf beschermen. 
Wat onwijs fijn is aan de take shelter, is dat hij totaal niet plakt. Hij voelt echt aan als een dagcrème en niet als een zonnebrandcrème. Zonnebrandcrèmes zijn vaak plakkerig als je ze aanbrengt en dit vind ik altijd onwijs onprettig aanvoelen. Bij de take shelter heb je dit totaal niet. 
Zoals jullie misschien al wel kunnen lezen ben ik erg enthousiast over de Take Shelter van Philosophy. Ik gebruik hem bijna dagelijks en weet zeker dat als hij op is ik een nieuwe aanschaf. 

De Philosophy Take Shelter kost €29,95 voor 30ml. en is verkrijgbaar bij Ici Paris XL en in hun webshop.

Q: Gebruik jij in de winter ook een product met SPF? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.