vrijdag 30 november 2012

Aussie Take The Heat

In september liet ik jullie al kort kennismaken met de Aussie take the heat. Ik was toen aanwezig bij een hot lunch waar de lijn geïntroduceerd werd. Een shampoo, conditioner en een masker die je haar beschermen en herstellen tegen föhnen , stijlen en alles wat met hitte te maken heeft. Ik heb ze een aantal maanden getest en vertel vandaag meer over de producten en wat ik er van vind.

 De shampoo beschermt je haar tegen de hitte en maakt je haar zacht en soepel. De shampoo schuimt goed op en bevat Australische jajoba-olie. De shampoo ruikt erg lekker, alleen is de geur wel minder bubblegum zoet als de orginele Aussie shampoo.
De conditioner is top in combinatie met de shampoo. Het maakt je haar zacht, glanzend en zorgt ervoor dat je je haar makkelijk door kunt kammen. Ook hier is de geur weer lekker zoet, maar iets minder dan bij het origineel.
 Last but not least. De 3 minute miracle masker. Een deep treatment voor je haar die je haar echt een oppepper geeft. De 3MMM zorgt ervoor dat er geen haarbreuk ontstaat wanneer je het gaat föhnen of stylen. Ik ben altijd fan geweest van de originele 3MMM en deze is net zo fijn.
De producten van Aussie bevatten wel SLS , SLES en siliconen. Zelf vind ik dit niet zo'n probleem, want ik merk dat mijn haar dat altijd wel fijn vind. Maar wil je dit echt niet, dan moet je helaas op zoek naar iets anders.  Ik vind het erg fijne producten al heb ik wel het idee dat ze mijn haar verzwaren. Maar dan wordt het een overweging van wil je een hitte beschermend product of wil je een niet verzwarend product.

De Shampoo en Conditioner kosten beide €6,99 en de 3 minute miracle mask kost €8,99. De producten van Aussie zijn exclusief verkrijgbaar bij de Etos.

Q: Hoe bescherm jij je haar tegen hitte?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.