donderdag 29 november 2012

Bourjois Paris Blue Moonlight Kerst Collectie

Bourjois komt deze kerst met een magische en mysterieuze collectie met blauwe intense tinten. Deze collectie is geïnspireerd op de nachtelijke hemel van Parijs. De producten passen perfect in de make-up trend van deze kerst. Met hier de smoky trio en de 1seconde nagellak als eyecatchers.

De nagellak is direct een topper. Wat een mooi en intens blauwe kleur is deze 'Blue Moonlight'. Hij is nachtblauw en heeft een heel subtiel shimmertje er in zitten. De shimmer is zo mooi dat ik hem gewoon niet goed op camera kon krijgen. Wat deze lak helemaal top maakt is dat hij in één laagje al perfect dekt. Hier op de foto draag ik dan ook maar echt één laagje. 
Ook dit keer heeft Bourjois haar welbekende Smoky Eyes Trio weer uitgebracht met een nieuw kleurpalette. Dit keer met een zilveren glitter kleur, een hemelsblauwe kleur en als laatst een intens blauwe shimmer kleur met een zwarte ondertoon.
De drie kleuren passen erg mooi bij elkaar en ik moet zeggen dat de swatches zo op mijn arm er veelbelovend uitzien. Ze voelen heel zacht aan en dit is een pluspunt, maar is ook direct een valkuil. Je moet bij deze trio goed opletten met fall out. Wil je de kleuren zo intens op je ogen zoals hier op de swatches, dan raad ik aan om ze nat aan te brengen.
De producten van de Bourjois Paris Blue Moonlight zijn zeker leuk en erg geschikt voor de feestdagen. De nagellak is mijn persoonlijke favoriet, maar het palette is ook zeker leuk!

De Collectie ligt vanaf eind deze maand in de winkel en is verkrijgbaar bij een drogisterij of parfumerie bij jou in de buurt.
De 1 seconde Nagellak kost €8,50 & het Smoky Eyes palette kost €12,99.

Q: Wat vinden jullie van deze collectie?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.