maandag 19 november 2012

Bourjois - Rouge Edition Lipstick

Binnenkort komt Bourjois met een nieuwe lijn lipsticks, de Rouge Edition. Deze lipsticks zijn verkrijgbaar in 18 verschillende tinten die onderverdeeld zijn in drie kleurfamilies. Stuk voor stuk mooie kleuren die de lipstick een mooie comeback in de modeshows geven. Ik laat vandaag twee kleuren aan jullie zien, en ik vertel hoe jij kans kan maken op een mooie Bourjois prijs.

De Rouge Edition lipsticks zitten in in een simpele vierkanten zwarte verpakking. Er staat in felle letters Rouge Edition opgedrukt en heel subtiel is het logo van Bourjois in gegraveerd. De onderkant van de lipstick laat heel duidelijk zien welke kleur lipstick het is. Heel handig, want zo hoef je niet lang naar een naam of nummer te zoeken en zie je direct de exacte kleur.
De Rouge Edition lipsticks bavatten 1/4 aan kleurpigmentatie. Dit houdt in dat een kwart van de ingrediënten uit kleur bestaat. De lipstick bevat ook het orchideebloem- extract. Hierdoor wordt de lipstick bijna boterzacht en voelt hij intens comfortabel aan op de lippen.
Zoals je ziet zijn de kleuren intens en je kunt gewoon zien dat ze erg zacht zijn. Ze glijden bijna letterlijk over je lippen. Ze voelen erg goed aan.

Hier links zie je de 09 Orange Pop Up. Dit is een perzik oranje kleur die lekker opvalt maar totaal niet fel of neon achtig is. Deze kleur hoort tot de Color Block familie.
Rechts zie je de 05 Brun Bohème. Dit is een licht bruine kleur met een heel klein beetje oud roze tint erdoor. Deze kleur hoort tot de Preppy familie.
(Ik laat deze week zien met welk palette ik deze ooglook heb gemaakt.)
Hier draag ik de 09 orange pop up. Ik vind de lipsticks erg fijn aanvoelen. Bourjois zegt dat de lipsticks tot 10 uur hydratatie geven. Helaas blijft hij bij mij niet zo lang zitten, maar een maaltijd overleeft hij wel. Ik heb een aantal mooie kleuren gezien, dus ik ga die zeker in de winkel even proberen. 

Wat ik zeker een pluspunt vind is dat er 18 kleuren zijn, dus voor iedereen is er wel een geschikte kleur. En deze lipstick kun je zeker aanpassen op je fashion outfit.

De Rouge Edition Lipstick is vanaf eind november verkrijgbaar bij een drogisterij of parfumerie bij jou in de buurt (maar ik heb ze stiekem al gevonden bij Sephora) . De Rouge Edition Lipstick kost €12,99 per stuk. 

Q: Welke kleur vind jij het beste bij mij passen?

Winactie:

Ik heb nog wat leuks voor jullie, want Bourjois heeft weer een onwijs leuke wedstrijd voor jullie.
Hieronder op de afbeelding zie je wat je moet doen om kans te maken op een leuke prijs. Je moet je foto uploaden op de facebookpagina van Bourjois.  Meedoen kan vanaf vandaag tot en met 30 november. Dus ga in de winkel kijken naar de leuke kleuren lipsticks en kijk welke kleur het beste bij jou past.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.