donderdag 8 november 2012

Catrice SpectaculART Pure Chrome - Swatches + Looks

Toen ik de persberichten van de nieuwste Catrice spectaculART collectie zag wat ik niet helemaal overdonderd en vond ik er niet echt iets speciaals bij zitten. Maar oh boy.... Toen ik in de winkel stond en naar het schap stond te kijken werd ik opslag verliefd op de vier oogschaduws uit deze collectie. En zonder er bij na te denken stond ik bij de kassa met deze schatjes. Ze zijn helemaal mijn ding. Ik kon het dus ook niet laten om ze direct met jullie te delen en er een aantal looks mee te maken.

De oogschaduw heeft een onwijs mooie tweed look en heeft een speciaal 3d effect. Ik vind het product echt een beetje luxe uitstralen en het ziet er totaal niet goedkoop uit.
De vier kleuren die er in deze collectie zitten zijn:  
01 So Precious - met groen en goud.
02 Bombay Bauble - Een donker antraciet grijze.
03 Treasure It - Een metallic zilver kleur.
04 Artfully Lustrous - Een licht zalm highlight kleurtje.
Van links naar rechts: 01 So Precious , 02 Bombay Bauble , 03 Treasure It , 04 Artfully Lustrous

Ik vind de pigmentatie erg goed gepigmenteerd. Hierboven zie je de swatches, hierbij ben ik één keer over de huid gegaan en er komt direct veel kleur vanaf. De shimmer die er in zit vind ik ook erg mooi. Hij is subtiel en erg fijn. Maar de rest zie je zelf natuurlijk. Hierbij de twee looks die ik gemaakt heb.
Bij deze look heb ik 01 So Precious , 02 Bombay Bauble en 04 Artfully Lustrous gebruikt. Daarnaast heb ik een oogpotlood , oogschaduwbasis en een mascara van Catrice gebruikt. Zo zie je hier dus een complete budgetlook van Catrice die erg simpel gemaakt is. 
Deze look is in mijn ogen echt top gelukt. Ik heb hier de kleuren 02 Bombay Bauble , 03 Treasure It en 04 Artfully Lustrous gebruikt. Op mijn bewegend ooglid heb ik een made to stay van Catrice gedaan, en heb ik de look afgemaakt met een eyeliner en een oogpotlood van Catrice.  Op mijn lippen draag ik hier Rimmel Kate Moss 01 lipstick 
De look die je hier ziet is erg geschikt voor de feestdagen en is echt een simpele smokey eye. Ik vind de kleuren echt heel erg mooi staan en denk dat deze bij vele mooi zal staan.

De Catrice SpectaculART collectie ligt vanaf nu in de winkel en is tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. De Pure Chromes kosten €3,99 per stuk en zijn in vier verschillende kleuren verkrijgbaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.