maandag 5 november 2012

Daily Sillysilsil - Week 44

Ik ben niet heel veel weg geweest, en helemaal niet voor de site. Toch heb ik weer een drukke week gehad die vol stond met andere dingen en stage week. Kijk mee naar mijn afgelopen week met veel verschillende dingen.

Noah had mijn Ipad te pakken en toen ik hem terug vond, zag ik over de 50 foto's zoals hierboven. Ik moest dat natuurlijk wel even met jullie delen.
Ik sliep bij mijn ouders en had niet heel veel zin in make-uppen (whuttttt??? Nee ik ben niet ziek) Dus hier was alles heel basic. Foundation, mascara, wenkbrauw poeder en een lipstick. Ik moet zeggen dat ik dit best wel kaal vind, maar weet dat ik met lipstick en mascara al heel wat kan bereiken.
In Duitsland spotte ik deze collectie. Ik heb echt best veel mee genomen. Ik kon het gewoon niet laten. Ik heb de nagellakken hier online staan, en de andere producten hier.
Deze collectie van Catrice komt helaas niet naar NL. Ik heb er niks van mee genomen, maar ze waren erg leuk!
Dit kan ook echt alleen maar in Duitsland. Een zakje (zoals bijv. Knorr) om een gerecht te maken voor €0,01. Niet te geloven. Toen ik het zag pakte ik het direct en keek naar de datum. Gewoon tot mei 2013, dus prima voor in de voorraadkast. Dit kon ik gewoon niet laten. Ik moest het voor het idee gewoon meenemen.
Bij mijn ouders net over de grens hebben ze nu een restaurant waar je kunt wokken en sushi eten. In Duitsland ik het eten veel goedkopen, want voor het avondeten betaalden wij €12,95 per persoon en dan kon je onbeperkt buffet eten.
Ja ik ga het proberen. Niet mijn hele haar, maar een baan onder in. Het is een spoeling, dus kan niet heel erg kwaad. Binnenkort meer over dit.
Boef deed net of hij aan het slapen was in de trein terug naar huis.
Erg blij met de mooie lakken van de Essence Twilight collectie!
Mijn haar geverfd. We hadden het veel donkerder verwacht, maar het ziet er wel erg natuurlijk uit. Zie jij het verschil?
Met zijn drieën de stad in. Hier gezellig met mijn vriend op de foto.
Noah wilde niet met papa en mama op de foto, maar alleen. Lekker ding is het ook!
Formula 10.0.6 gespot in de winkel. Binnenkort meer over deze producten.
Lekker makkelijk en Hollands, maar erg geliefd bij de mannen hier bij mij in huis! Ook bij mij trouwens!
Noah ging trakteren op de basisschool. Het was een groot succes want de juf was helemaal fan van mij idee.
Sinds twee weken hebben we eindelijk een lamp boven de eettafel. Ik ben er echt verliefd op. Hij past perfect bij ons en is super mooi! Lekker groot en echt een eye catcher.
Avondje met vriend. We gingen eerst uit eten. Het zag er lekker uit maar viel helaas een beetje tegen.
Daarna gingen we naar de nieuwste film van James Bond. Echt een aanrader. Hij is erg leuk en heeft veel elementen van vroeger er in zitten!
Na stage even boodschappen gedaan voor het weekend. Meestal doe ik het bij ons in de wijk, maar bij mijn stage op de hoek zit ook een AH dus nu even snel daar heen gegaan.
Mijn ouders zeiden dat ik deze een keer moest proberen. Hij is van de Aldi, en idd hij is erg lekker!
OMG, De ramp van zaterdag. Ik was op stage en Robert stuurde mij een whatsapp. Er liep een muis door ons huis en hij liep naar boven. Oh god nooooo.... Nu ben ik gelukkig niet bang voor muizen, maar ik wil niet dat hij alles kapot eet.
Omdat alle winkels dicht waren of geen muizenvallen verkochten waren we alles aan de kant aan het halen, want we wisten dat hij in onze slaap kamer zat. Na heel wat gedoe kwam Lotje als redder in nood en pakte als een echte kat de muis! Helaas was het verhaal toen nog niet afgelopen, want ze wilde haar prooi niet aan ons afstaan.
Ik vind de folder van de AH er echt mooi uitzien. Mooie voedsel foto's en niet alleen die potjes en pakjes. Zo heb ik veel meer de neiging om iets te kopen.
Ik ben aardig onder de indruk van de Sally Hansen Magnetic nagellak. Dit zijn volgens mij de eersten die ik geprobeerd heb die echt goed werken! Binnenkort meer.
Yay, Mijn nagellakrek is binnen. Robert heeft hem voor mij aan de muur gehangen.
Ik kon het natuurlijk niet laten om direct veel nagellak er in te stoppen. Ik ben echt verliefd op dit rek en wil , nee MOET er nu nog een hebben. Als er sponsors zijn dan hoor ik het graag ;) Ik kreeg al direct veel de vraag via twitter, facebook en instagram waar hij vandaan komt. Hij is te koop bij Enchantra.com . Ik zie dat hij op dit moment uitverkocht is, maar hij is er zeker binnenkort weer!

Q: Hoe was jou week en welke foto vind jij het leukst?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.