maandag 12 november 2012

Daily Sillysilsil - Week 45

Deze week was een leuke en afwisselde week. Ik moest veel voor school doen omdat ik aankomende week toetsen heb. Hierdoor ben ik iets minder bezig geweest met de site, maar hier merken jullie verder niks van. Kijk mee naar hoe ik afgelopen week geleefd heb. 

Op mijn opleiding werken we met rekenblokken. En zo nu en dan heb je toetsjes. Nou zoals je ziet gaat het allemaal prima op dit moment.
Na wat nagellak uitgezocht te hebben wilde ik gaan swappen. Ik heb al met 1 iemand geswapt en zoek nog steeds meiden die willen ruilen. Dus heb je interesse mail me dan even naar info@sillysilsil.com
Mijn (bijna) dagelijkse dosis fruit. Love de simpele smoothie.
Mijn moeder en ik waren helemaal enthousiast over de shimmer powder vande Twilight collectie van Essence. Dus haalde ik er nog twee voor mijn moeder en één voor mij. Ik kan hem echt aanraden, ik schreef er hier over.
Ik vind deze vier prachtige oogschaduws van Catrice. Ik kon het gewoon niet laten en moest ze alle vier kopen. Ik heb er al twee mooie looks mee gemaakt.
Lekker in elkaar geflanste pasta. Veel vroegen al direct het recept. Het was super easy: beestje pasta, een courgette, groene en gele paprika, 300 gram gehakt , half potje pasta saus van de aldi en 1 blikje tomaten pure! Lekker bakken en pruttelen en klaar. Als ik er echt een artikel van moet maken, tell me please!
Ik kon het gewoon niet laten. Ik maakte een look met de Catrice oogschaduw en deed dit op een helft van mijn gezicht. Normaal doe ik dit niet, maar zo ziet het er achter de schermen uit als beautyblogger. Het is bijna een Halloween look.
Bijna 555 volgers op instagram. Gaat snel allemaal. Bij 555 houd ik weer een winactie!
Windows 8 op mijn laptop. Het zier er erg gaaf uit, maar wat is het onwijs wennen, niet normaal. Maar het komt allemaal vanzelf.
 Hier keek ik ook wel van op. Het viel mij ineens op dat ik 1500 followers heb op Bloglovin. Hier ben ik super blij mee en wil ook al mijn lezeressen bedanken! Zonder jullie was ik nooit zover gekomen! Ik ga een leuke winactie opzetten om het met jullie te vieren!
Ik kreeg van Glossybox  een leuk cadeautje. Super leuk notitie boekje die ik zeker veel ga gebruiken. 
Een top combi. Ik heb het nieuwste lakje van de Bourjois kerstcollectie op gedaan en daaroverheen de nieuwste NYC top coat voor deze feestdagen.
Ik zag hem bij de Action liggen voor €1,99 en kon het niet laten om hem mee te nemen. Een nageldroger, hoe grappig. Ik heb hem nog niet officieel gebruikt, maar ik laat zeker nog weten of hij bevalt.
Ik ben echt zo blij met mijn nagels op dit moment. Ze hebben voor mij nu de perfecte lengte. Helaas zijn ze nog wel heel erg zwak, want ik kan ze altijd zo ombuigen. Ik ben dus echt aan het afwachten tot ze afgeknapt zijn.
Ik heb op dit moment een kleine Instagram winactie om te vieren dat ik over de 555 instagram volgers heb. Een leuk setje van kerst producten van Sephota. Je kan nog meedoen tot 12-11 23.00. 


Q: Hoe was jou week en welke foto vind jij het leukst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.