maandag 19 november 2012

Daily Sillysilsil - week 46

Hoe tegenovergesteld kan een week zijn. Afgelopen week wat heel intens. We hebben een paar geweldige dagen samen gehad, maar daarnaast heb ik wat drukte gehad van de toets en hebben wij veel verdriet gehad om onze poes Lotje. Lotje is sinds een aantal dagen niet meer bij ons thuis gekomen en aangezien dit echt onze eerste poes samen was doet dit me wel erg veel pijn. We hebben nog een sprankje hoop, maar we zijn bang dat er iets gebeurd is. Lotje is de nacht van zaterdag op zondag plots terug gekomen, maar daar vertel ik zo meer over.

Ik heb afgelopen week toets week gehad, dus was ik een aantal keer aan het leren. Ik moet zeggen dat ik dit tot nu toe de lastigste stof tot nu toe vind.
We hebben een onwijs mooie tuinset gekocht. Precies wat we zochten. Nu denken jullie vast: Daar heb je nu toch niks aan in de winter? Dat klopt ook wel, want we zullen nu niet echt buiten zitten. Maar omdat het bijna winter is, zijn de sets overal in de uitverkoop en zo hebben we een onwijs luxe set kunnen krijgen voor een mooi prijsje!
Een lekkere pan groentensoep gemaakt. Met lekker veel ballen.
Afgelopen week was het Sint-Maarten en Noah was er helemaal klaar voor. De schat heeft toch een partijtje lopen zingen!
Ook moesten we even langs de winkels met Sint-Maarten. Bij de oliebollenkraam kreeg Noah een lekkere oliebol.
Noah zijn Sint-Maarten buit. Hij kon in het begin helemaal niet kiezen wat hij wilde eten.
Alles ging stuk afgelopen week. Wasmachine, douchekop en ook mijn rijstkoker. Ik heb daarom nu een iets luxer en duurder model gekocht. Nu maar hopen dat ie een paar jaar mee gaat. Ik moest hem natuurlijk wel direct testen :D
Luxe ontbijt! Bagel met roomkaas en zalm... jummers!
Samen met Noah even naar de kinderboerderij. Je kunt echt merken dat sinds hij naar de basisschool gaat echt 'volwassener' wordt!
Ook hebben we weer een aantal leuke boeken bij de bieb gehaald. En natuurlijk ook met het Sinterklaas thema.
Ik moest natuurlijk de rijstkoker testen (wat een smoes ) Maar serieus, de rijst was onwijs lekker en fluffy!
Donderdag hadden we onze theorie toets en mijn vriendinnen en ik hadden alle vier geen goed gevoel en gingen daarom gezellig even bij de Mac eten. Ik vermaak me wel met een kindermenu.
Deze schoenen kreeg ik afgelopen week binnen. Ze zijn van Sketchers en zijn super gaaf. Binnenkort lezen jullie hier meer over.
Deze tas kwam ik tegen in een boetiekje in Groningen. Het was de laatste, dus ik kon hem gewoon niet laten liggen.
Een top combi. De trind nail balsam en Nail repair. 
In de trein richting Assen om daar samen met mijn opa en oma sinterklaas te zien tijdens de intocht daar. In de trein deed Noah stiekem al aan pietengym.
Gezellig naar opa en oma lopen. Het weer was echt perfect. Ik vond het pietenpakje zo ongelofelijk stoer!
Sinterklaas in town...
Er waren meer dan 300 pieten. Overal waar je liep zag je pieten. Deze dame herkende mij leest dagelijks Sillysilsil en wilde wel voor mij (anoniem) poseren. Hoe leuk!
Robert en ik samen wachten op de optocht.
Van zo'n foto wordt ik zo onwijs blij. Gezellig met zijn drieën op de foto. Echt een geluksmomentje.
Hier sta ik met mijn gezellige lieve en vooral nog jonge oma. (tja, zelf jong kinderen , maar mijn oma en moeder waren ook al jong aan de kids :D )
 Noah mocht natuurlijk zijn schoen zetten van sinterklaas. Hij vond dat wel erg leuk om te doen. Het meest komische was dat hij het de volgende ochtend helemaal vergeten was.
OMG OMG OMG!!!!!!! Zoals ik al in de intro vertelde heb ik een paar angstige dagen gehad. Ik merkte op dat Lotje al een tijdje weg was en maakte me best zorgen. Toen ze de volgende dag nog niet terug was ik echt van slag. Robert en ik zijn heel vaak rond gelopen door de wijk en hebben haar veel geroepen, maar we hoorden nooit wat. Ik had al flyers gemaakt om op te hangen en rond te delen in de wijk, maar gelukkig hebben we die niet nodig gehad. Zaterdag op zondag nacht wordt ik om precies 05:00 wakker omdat ik het kattenluikje hoor. (Lotje is de enige die er in kan omdat ze met een magneet naar binnen moet) Ik schoot recht op en hoorde haar miauwen. Ik schud Robert wakker en zei: :Lotje is thuis! Dus Robert schier uit bed en roept haar. We hebben haar direct lekker voer gegeven en even later kwam ze weer gezellig bij ons in bed liggen. Robert en ik konden er gewoon niet meer van slapen.
Ze was volgens mij erg uitgeput, want ze heeft de hele zondag geslapen, met mij geknuffeld en gegeten.
Hema heeft dit jaar een leuke en mooie kerstcollectie. Deze blushes horen daar ook bij. Ze zijn erg mooi en hebben een erg mooi motiefje. Binnenkort lezen jullie hier meer over.
Liefde voor deze geurkaars. Deze brand ik samen met soy scents zo vaak. Deze koop je trouwens bij de Action voor ongeveer €1,50 ofzo.

Q: Hoe was jou week en welke foto vind jij het leukst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.