maandag 26 november 2012

Daily Sillysilsil - Week 47

Goede morgen dames, het is weer maandag ochtend en dus is het weer tijd voor mijn week overzicht. Ik heb een gezellige en leuke week achter de rug. Ik heb het niet in mijn daily sillysilsil staan, maar ik heb op mijn beide toetsen een 4 gehaald. nu niet direct denken "wat slecht", want een 4 is het hoogste wat je kunt krijgen met mijn opleiding. 1 en 2 zijn onvoldoende, 3 is voldoende en 4 is goed. Aangezien ik onzeker was over mijn theorietoets was ik onwijs blij met de 4.

Maandag ben ik even langs de action gegaan en zag ik deze Kneipp setjes. Ze zijn erg leuk voor de feestdagen als je een klein cadeautje voor iemand wil kopen. 
Ik liet afgelopen week al in de shoplog van Action zien dat ik deze mooi kandelaars had gekocht. Ik zat te twijfelen of ik de letters Home er wel of niet bij wilde hebben
 Noah uit school opgehaald, dus tijd voor thee en een koekje.
 Mama jij moet een sticker op je gezicht. Dus hoppa recht op mijn voorhoofd.
Onze wasmachine was stuk en ik heb bijna 2 week zonder wasmachine gezeten. Wat een complete ramp is dat met een kind , twee volwassenen en ook nog eens praktijkkleding en spullen van mijn opleiding. Gelukkig kwamen op dinsdag twee beren van mannen onze nieuwe wasmachine brengen. Beetje jammer dat ik hem zelf moest instaleren, maar het is me gelukt.
Dat is nog eens een aangename busrit met deze mooie lucht
Op woensdag waren Ernst en Bobbie in Groningen en gingen wij er met Noah naartoe. Maar damn, ik had verwacht dat het ongeveer 45 min zou duren, maar het was totaal 1 uur en 45 min. Uiteindelijk viel het heel erg mee en was het een erg leuke voorstelling.
Wat een boefje is het ook. Hij had er heel veel zin in maar vond het ook wel heel erg spannend!
En daar zijn ze dan, Ernst en Bobbie. De show heette de 'Pimp de Sint Show' en was helemaal hip en gezellig. De kinderen waren veel aan het lachen en het was echt een succes.
Noah wilde niet lachen en wilde alleen zo op de foto. De schat heeft adembenemend gekeken en meegedaan en had er rode wangen van.
Mijn twee boefjes bij elkaar. Noah met zijn Bobbie pet die hij bijna dag en nacht draagt.
Mijn eerste home made pizza's ever. Ik ga hier vast en zeker nog wel een artikel over maken. Ik wist niet dat het zo makkelijk was, het duurt alleen wat langer.
De nieuwste geur van Justin Bieber ligt vanaf woensdag 28 november is hij bij de Douglas verkrijgbaar. Binnenkort lezen jullie hier zeker meer over.
Yay, Via instagram kwam ik in contact met Allison. Zij woont in Amerika en wilde wel wat dingen voor mij kopen en opsturen. Ik kreeg alles super snel binnen, want ze had het maandag op de post gedaan en vrijdag was het al bij mij thuis. Zoals je kunt zien twee keer hetzelfde palette gekocht, dus hou zeker een tijdje de site in de gaten *hint hint*
 Zaterdag gebruikte ik een nieuw make-up palette. Wat ven ik onder de indruk. Ik maakte er deze oog look mee en vertel jullie binnenkort welk palette ik gebruikt heb.
Wow wat was het mistig in Groningen afgelopen zaterdag. We gingen op de fiets naar de stad maar moesten wel goed kijken want het zicht was echt slecht.
We zijn even snel langs Ikea geweest om kaarsen, viltjes voor onder de stoelen , een broodbakblik en een fleece deken. ik vond deze opstelling er wel erg mooi lijken
Daarna gingen we lekker sushi eten bij Sushi Mall
Nog meer Sushi!
Als ik er naar kijk heb ik er nu alweer zin in. Het is zo jammer dat het prijzig is, want anders was ik deze week zo weer heen gegaan.
We gingen langs de Hema en zag ineens dat ze onwijs aan het verbouwen zijn. Het nieuwe make-up gedeelte stond er al. En jeetje wat is het groot. Schappen vol met make-up midden in de winkel. Geweldig om te zien.
Zondag moest ik sinds een lange tijd weer werken bij Sephora. Super leuk natuurlijk, maar aangezien ik het niet helemaal meer gewend ben was ik best moe. Gelukkig had mijn lieve vriend Burrito's gemaakt en kon ik zo aan tafel schuiven.

Q: Hoe was jou week? En welke foto vind jij het leukst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.