woensdag 7 november 2012

DIY: 18KT Gold Flakes Top Coat

Ik ben helemaal weg van de O.P.I Skyfall collectie en vind de topcoat echt geweldig. Een topcoat met echt bladgoud maakte mij wel erg nieuwsgierig. Ik kreeg direct het idee dat dit ook heel makkelijk zelf te doen is, dus ging ik naar de hobby winkel om blad goud te kopen en maakte ik mijn eigen bladgoud topcoat. Iedereen kan het doen en het is super easy.

Zie je het filmpje niet, kijk dan hier

De flakes in de topcoat. Ziet er toch al pretty uit! Je moet wel goed blijven schudden want ze zakken naar beneden. Het ziet er echt gaaf uit en geeft echt een beetje het luxe gevoel. De flakes zijn iets groter dan het origineel, maar dit kun je natuurlijk ook helemaal zelf bepalen. 

Q: Wat vind jij van deze DIY? 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.