dinsdag 13 november 2012

Esprit Simply You


Esprit heeft een nieuw geurduo op de markt gebracht, namelijk Simply You. Twee toegankelijke geuren in een simpel maar leuk flacon. De geuren zijn ongedwongen, stralen rust, ontspanning en tederheid uit en met hun minimalistische uiterlijk zijn het geuren die bij een breed publiek passen. Ben jij benieuwd of dit wat voor jou is? Lees dan verder!

Simply You for her.

Dit is de Eau de Toilette voor haar, een flacon van 30 ml. De rosegouden kleuraccenten zijn erg vrouwelijk, evenals de geur die opent met bergamot en mandarijn die overgaat in oranjebloesem en afgemaakt wordt door hout en muskus. Een frisse, bloemige en elegante geur.

Mijn mening:
Ik vind het een erg prettige, vrouwelijke geur. Mijn voorkeur ligt bij fruitige geuren en houtige geuren en deze geur van Esprit komt dicht bij mijn wensen. Ik had graag het bloemige achterwege gezien, maar ik snap de toevoeging. 

Eau de Toilette 15ml €16,00
Eau de Toilette 30ml €25,00

Simply You for him.

De mannelijke Eau de Toilette voor hem bevat eveneens 30ml. Deze fles heeft een blauwe shine waardoor hij net even wat mannelijker lijkt. De geur opent met citroen en bergamot en een zwarte peper en wordt vervolgd door een hart van nootmuskaat. Ik zou deze geur indelen bij kruidig. Voor een mannelijke geur is hij vrij bloemig, maar daarentegen is het niet zo'n zware mannelijke geur.

Wat ik er van vind:
Ik vind deze geur vrij kalm voor een mannelijke geur, maar ondanks dat past hij goed bij het uiterlijk van de flacons en de standpunten die het geurduo uitdraagt. 

Eau de Toilette 15ml €16,00
Eau de Toilette 30ml €25,00

Zou jij de Espritgeur dragen? Is de mannelijke flacon iets voor jouw mannelijke wederhelft?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.