donderdag 1 november 2012

Essence Twilight Breaking Dawn Nagellak swatches

Vanmorgen konden jullie al de mooie Essence Twilight Breaking Dawn make-up zien. Nu laat ik jullie de vier lakjes zien die bij deze collectie horen. De mooie glitters kon ik gewoon niet weerstaan en het geel gouden lakje is ook wel erg mooi voor de feestdagen. Maak je nagels vampire klaar voor dit najaar.

Laten we maar direct beginnen met een close up van de vier lakjes in het flesje.

  • Linksboven zie je 01 Jacob’s Protection met blauwe glitters , 
  • Rechtsboven zie je 02 alice had a vision – again met paarse glitters,
  • Linksonder zie je 03 a piece of forever geel goudkleurig ,
  • Rechtsonder zie je 04 edward’s love met zilver en zwarte glitters.
Dan nu natuurlijk de swatches. Ik moet zeggen dat ik in mijn nieuwe huis nog niet de perfecte belichting heb gevonden, dus ik weet dat de nagellakswatches veel beter kunnen. I'll keep trying. 

01 Jacob’s Protection: Een intens zwart lakje met met verschillende kleuren blauwe glitters. Hij lakt helaas niet heel fijn. Door de glitters is hij wat dik maar met een base en topcoat gaat dit al een stuk beter.
02 alice had a vision: Ik denk dat dit toch wel echt mijn favoriet is. Hij is weer intens zwart met hele mooie paarse glitters. Ook dit lakje lakt een beetje lastig. 
03 a piece of forever: Dit is echt een buitenstaander in deze collectie. Alle lakjes hebben mooie glitters, maar deze heeft een heel gaaf goud gelig effect. Hij zit een beetje tussen een cream en een metallic lakje in. Lakt een klein beetje streperig, maar niet vervelend. 
04 edward’s love: Een intens zwart lakje maar dit keer met hele opvallende zilveren glittters. Ook dit lakje is weer aardig aan de dikke kant. 
Hier zie je de lakken allemaal nog eens naast elkaar in de zon. Hier zie je erg goed de verschillende effecten die de lakjes hebben. Zo zie je erg goed de kleur verschillen, en de verschillende groottes van de glitters in de lakken. 

Overal draag ik twee laagjes en een basecoat. Ik heb gemerkt dat ze met een basecoat veel mooier lakken.
Doordat de lakken wat dikker zijn, zijn ze wat lastiger te lakken en worden ze snel bobbelig. Verder drogen ze hierdoor ook iets langzamer, maar dit is snel verholpen met een goede topcoat.
Ondanks dit probleem ben ik toch echt fan van deze lakken, ze zijn gewoon erg mooi en erg geschikt voor dit najaar.

De lakken liggen vanaf november in de winkel en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kosten €1,99.

Welke kleur vind jij het mooist?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.