donderdag 1 november 2012

Essence Twilight Breaking Dawn Collectie - Swatches + Look

 Ik denk dat dit toch één van de meest besproken en gewilde collecties van Essence is dit jaar. Vanaf november komt Essence met de Twilight breaking dawn collectie die geïnspireerd is op de tweede deel van de Twilight Breaking Dawn film. Ik laat jullie vandaag een groot gedeelte van de collectie zien met swatches en een look.

Ik begin met twee gezicht producten. Een donker roze/rode blush en een gouden shimmer powder. Beide producten zitten in een simpele verpakking die rustig en strak is. Twee producten die zeker erg geschikt zijn voor de herfst. 
Links zie je de blush. Ik gebruik praktisch nooit blush en koop het daarom ook zelden. Toch toen ik deze zag liggen moest ik hem mee nemen. Het is zo'n mooie kleur die ik zeker vaak ga dragen deze winter. Je ziet dat hij best gepigmenteerd is, maar dat je hem erg goed kunt opbouwen. Het is alleen jammer dat iemand het zo nodig vond om haar vinger er in te steken. Het was de laatste, dus ik moest hem wel mee nemen.

Rechts zie je de shimmer powder. Dit is het erg mooie subtiele gouden shimmer die echt heel lichtelijk highlight geeft op plekken die je wilt accentueren. Wil je een mooie highlighter, maar wil je er niet teveel voor betalen?, dat moet je deze zeker aanschaffen.
Essence kwam met de laatste assortiment wisseling met loose pigments. Deze pigmenten kun je zowel droog als nat gebruiken en kun je mooie creaties maken met deze pigmenten. Bij de Twilight Breaking Dawn hebben ze vier nieuwe kleuren waarvan ik er twee meegenomen hebt.
Hier rechts zie je d01 – Jacob’s Protection, een erg mooi donkergrijze/zwarte kleur met een groene ondertoon. Er zit onwijs veel shimmers in en is zeker niet een standaard kleurtje. Links zie je de 03 – A piece of ForeverDit is een mooi gouden kleur met erg veel shimmer er in. Zeker top voor de feestdagen.

De buitenste twee swatches zijn nat aangebracht. De middelste swatches zijn droog op de huid.
Hier zie je een totale look met de producten van de Twilight Breaking Dawn. Ik heb beide losse pigmenten op mijn ogen gebruikt. Ik weet dat losse pigmenten veel fal out kunnen veroorzaken, maar hier had ik het wel heel erg. Pas daar dus mee op. De blush is mooi subtiel rood en daarom geeft het een erg mooi herfst blosje. De highlighter heb ik op mijn neus, voorhoofd en wangen gedaan. Een leuke totale look die zeker geschikt is voor de donkere dagen.

De producten uit deze collectie zijn vanaf begin november verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. 
Blush: €2,89 , Shimmer Powder: €2,99 , Losse Pigmenten: €2,59

Q: Wat vind jij van de Twilight collectie?

Zoals jullie op de eerste foto kunnen zien staan er ook een aantal nagellakken bij. Deze komen vanmiddag op de site, dus hou het in de gaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.