vrijdag 16 november 2012

Filmpje: Nagellak SwappenKun je de video niet zien, kijk dan hier.
 
Ik heb kort geleden mijn nagellakstash uitgezocht en heb een aantal nagellakken er uit gehaald die ik weg wilde doen. Ik vond het jammer om ze weg te gooien dus wilde ze wel graag met iemand ruilen (swappen). Ruim een jaar geleden deed ik dit ook al eens en ik vond het toen erg leuk om te doen. Maya van lipsticknews.nl heb ik zelf al een paar keer gezien tijdens o.a. het Aussie event en zij wilde wel met mij swappen.

In het filmpje zie je de lakjes die ik gekregen heb van Maya. Wil je zien wat zij van mij gekregen heeft? Kijk dan ook naar het artikel van Maya op lipsticknews.nl. Sorry trouwens voor de slechte kwaliteit van het filmpje. Mijn bewerkingsprogramma is ineens weg en moet opnieuw opgehaald worden.
 
Ondertussen heb ik zelf nog best een aantal nagellakken om te swappen. Dus zijn er meiden die interesse hebben? Laat dan zeker even een reactie achter.
 
Q: heb jij al wel een 'geswapt??'
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.