woensdag 28 november 2012

Food Diary - Wat heb ik gegeten

Je ziet in mijn maandag artikel (daily sillysilsil) vaak foto's van eten voorbij komen. This girl loves her food! En regelmatig krijg ik de vraag of ik een keer wil laten zien wat ik zoal in een week eet. Ik zie het wel eens op andere sites voorbij komen en vind het dan altijd wel leuk om te zien wat anderen eten. En aangezien er wel wat dames interesse er in hadden heb ik afgelopen dagen wat foto's gemaakt van wat wij gegeten hebben. We eten niet heel standaard en elke week is weer anders. Dus ga er zeker niet vanuit dat we dit aankomende week weer eten.

Dag 1: Pandan Rijst met Chinese roerbakgroente en kip.
Dag 2: Taco's met kip, groenten en crème fraise.
Dag 3: Gevulde courgette met gehakt, paprika, crème fraise en kaas. Met daarbij gebakken krieltjes.
Dag 4: Home Made sushi met avocado, tonijn, sesamzaadjes, mayonaise en natuurlijk nori blad er omheen. Daarbij hebben we soyasaus en wasabi.
Dag 5: Macaroni met courgette, ui, knoflook, surimi en kaas.
Dag 6: Gekookte aardappelen met jus, bloemkool met hollandaisesaus en een gepaneerde cornflakes snitsel.
Dag 7: Stampot andijvie met spek, kaas en appelmoes (gemaakt oor mijn oma)
Dag 7: Aangezien we om 16.00 de stampot andijvie gegeten hadden kregen we tenen 20.00 wel erg veel zin in wat en hebben we een pizza in de oven gegooid.
Dag 8: Verse pasta gevuld met prosciutto. Daarbij courgette verse roomkaas en paprika. 

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vinden. En ben benieuwd naar jullie reactie. 

Q: Wat eet jij zoal in een week? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.