vrijdag 9 november 2012

Formula 10.0.6 nieuw bij Kruidvat

Kruidvat is met een nieuw merk gekomen speciaal gericht op de wat jongere huid die soms problemen hebben van acne of onrustige huid. Formula 10.0.6 is al langer verkrijgbaar in Nederland (bij Sephora) maar ik denk dat het een goede aanvulling is voor het assortiment van Kruidvat. Tijdens het Kruidvat event waren deze twee bovenstaande producten er al om te proberen. Een modder masker en een neus porie strip. Kijk mee naar deze producten.
Ik vind het soms erg hinderlijk als een masker niet lekker ruikt. Tegenwoordig gebeurt het niet vaak meer, maar ik zou een masker dan al minder snel gebruiken. Formula 10.0.6 komt nu wel met een heel erg lekker masker. Een klei/modder masker met een aardbeien geur die de huid reinigt, zuivert en kalmeert.  
Het masker is op natuurlijke basis gemaakt en je hoeft maar klein laagje aan te brengen. Als je het een tijdje laat zitten wordt het echt een hard masker. Hij ruikt subtiel naar aardbeien en ik moet zeggen dat ik de geur voor in een masker echt heel erg lekker vind.
De neusporiestrips zitten in een leuke en simpele verpakking. Ik moet overigens zeggen dat ik de verpakkingen heel erg mooi vind van Formula 10.0.6. Ze zijn clean maar hebben ook iets speels. De naam van dit product vind ik ook erg leuk "Down To The Pore". 
Er zitten 6 porie strips in een verpakking en de porie strips bevatten tea tree en Kaolin ( een zachte klei soort) 
De porie strips werken heel simpel. Neus vetvrij en schoon maken. Daarna licht vochtig maken en plakken maar. Door het vocht op je neus plakt hij vanzelf en kun je hem naar 10 tot 15 min er weer afhalen. Trek dan niet te hard, want dat kan pijnlijk zijn.
Lekker charmante foto , maar je laat het masker ongeveer 10 a 15 minuten zitten en haalt het dan met een sponsje er weer af. Ik merk na het masker dat mijn huid erg zacht aanvoelt en weer een oppepper gehad heeft. De neusporiestrip werkt prima, en hier kan niet echt heel veel mis gaan. Hij reinigt de poriën goed!
Formula 10.0.6 is een merk wat voornamelijk gericht is op de jongere en wat onzuivere huid. Een dame die doelbewust haar huid wil verzorgen en dit het liefs met natuurlijke producten doet. Ik vind ze goed betaalbaar en zeker het proberen waard als je een jonge en iets onzuivere huid hebt. 

De Skin Clarifying Mud Mask kost €7,99 en de Blackhead Banishing Pore Strips kosten €5,99. 
De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat!
Voor meer info kun je hier kijken: formula1006.com/Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.