vrijdag 23 november 2012

Hema Feestlook Blushers

Hema heeft dit jaar een mooie en uitgebreide kerstcollectie met vele verschillende feestelijke producten. Dus als je een budget feestlook wilt is het zeker te vinden bij de Hema. In deze grote kerstcollectie zit onder andere deze twee blushes, of zoals Hema het ouderwets 'blushers'. Twee hele mooie producten met een nog mooier motief.

De blush zit in een mooie zwarte verpakking met een grote doorzichtige bolle deksel. Hierdoor zie je de blush en het patroontje erg goed.
Kijk dan hoe geweldig mooi het printje op de blush is. Je ziet veel verschillende rozen die het samen tot een mooi geheel brengen. Ik denk dat elke dame die dit ziet wel wil hebben.
Blush Peach is een mooie perzik oranje kleur met een roze ondertoon. Ook heeft hij een erg mooi en subtiel shimmertje er in zitten.
Blush Roze is echt een beetje standaard roze kleur, maar het blijft een mooie kleur. Hij is zeker geschikt voor veel mensen. Ook hier zit nog een klein subtiel shimmertje in. Deze zijn nog kleiner dan bij de peach, maar nog steeds een beetje zichtbaar.
Hier zie je de twee kleuren bij elkaar. Allebei hebben ze een mooi en subtiele kleur. Ze zijn voor vele huidtype geschikt, al denk ik dat op de echt donkere huid de blush niet echt meer zichtbaar is.  De kleur is makkelijk op te bouwen, dus je kunt zelf bepalen hoe 'sterk' je de kleur op wilt hebben.

De Blushers zijn vanaf nu al verkrijgbaar bij alle Hema filialen en kosten €5,50 per stuk.

Q: Wat vind jij van de blushes?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.