vrijdag 9 november 2012

Ik heb mijn haar geverfd

Ik had al een tijdje de kriebels om iets met mijn haar te doen. En toen ik er met mijn moeder over begon had zij die kriebels ook wel een beetje. Omdat ik mijn haar nog nooit echt geverfd heb, durfde ik niet direct een "vaste" verf aan en gingen we op zoek naar een spoeling. Kijk mee naar het resultaat en hoe simpel het is om te doen.

De kleurspoeling kochten we bij de Rossmann in Duitsland. Voor dit pakje betaalde ik €2,- . Ik koos de kleur 60 donkerblond, omdat ik dit wel erg goed bij mijn eigen haarkleur vond passen.
Je kunt met deze spoeling zelf kijken hoe intensief je hem wilt hebben en kunt dus variëren tussen de 3 en 30 minuten. Ik koos natuurlijk voor 30 minuten. 
Van dit huismerk van Rossmann zijn er drie verschillende soorten haar'verf'. Level 1: Een spoeling voor 6-8 keer wassen (zie heb ik mee genomen) . Level 2: Een spoeling tot 24 wasbeurten. En als laatst Level 3: voor een permanente kleur.

Ik vin het wel erg fijn dat je eerst kunt kijken of iets bij je past met een spoeling. Zelf zou ik nooit een permanente kleuring kiezen omdat ik meer van afwisseling houdt.
De mousse zit in een kleine flacon. Het is spuiten, inwrijven en klaar. Bij het pakketje zit ook een setje handschoenen geleverd. Dus alles gaat super snel en easy.
Deze foto lijkt een beetje raar, maar hier zie je goed de scheiding tussen het geverfde en het niet geverfde.
 En dit is het resultaat. Ik heb dus alleen de onderlaag geverfd. Je ziet dat de verf niet zo donker is geworden en niet helemaal gepakt heeft zoals het zou moeten. Het ziet er erg natuurlijk uit en je ziet alleen een licht verschil. Als de spoeling er uit is doe ik er een iets meer donkere kleur er in, zodat je het verschil iets beter ziet.
Toch ben ik wel erg bij met het resultaat. Je ziet eigenlijk niet dat het geverfd is, maar geeft net wel wat meer diepte in het haar.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.