dinsdag 20 november 2012

Kneipp Chocolade Cacao Producten

Sinds The Body Shop vorig jaar met een chocolade lijn is gekomen volgden er veel meer merken. Zo is Kneipp nu ook met een Limited Edition cacao lijn gekomen. Dus houd je van de geur van Chocolade en houd je van lekker in badderen en douchen? Dan zijn deze producten zeker wat voor jou.

De douchegel zit weer in de vertrouwde verpakking van Kneipp. De geur van de douchegel is erg lekker en ruikt naar een lekkere kop warme chocolademelk. Ik vind dat persoonlijk wel een erg aangename geur zo in de winter. Dan pak ik toch wat sneller een volle warme geur.
Weer zo'n heerlijke fles vol met badschuim. Tja de geur is weer heerlijk vol en krachtig. In bad is het net of je in chocolade melk ligt te genieten. Deze badschuim schuimt lekker op in bad.
Ik weet dat niet iedereen van food-geuren houdt, dus je houdt ervan of je vind het totaal niet lekker. Ik zou het in de winkel even gaan snuffelen en zelf oordelen. Ik ben nog wel van mening dat ik de verpakking echt niet mooi vind, en dan vooral de kleuren. Jammer, want ik vind de verpakking niet heel aantrekkelijk. Maar het gaat om wat er in zit natuurlijk.

De Grote fles badschuim (400ml.) kost €8,99.
De douchegel kost €4,99
De producten zijn verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt.

Q: Hou jij van food-geuren?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.