vrijdag 2 november 2012

Remington Wet2Straight

 
Wil ik mijn haar redelijk stijl hebben, dan heb ik toch echt een style tang nodig. Ik heb van mijzelf redelijk wat slag in mijn haren en hierdoor kan het soms wat droes en onverzorgd er uit zien. Ik ben dan ook altijd op zoek naar de perfecte style tang voor mij. Het liefst één die het mij ook nog eens heel erg makkelijk maakt. Ik mocht van Remington de Wet2staight tang testen omdat deze te gebruiken is met nat haar en dus sneller zou moeten werken. Ik was natuurlijk erg nieuwsgierig en kon het niet laten om direct te testen. Kijk mee naar het resultaat wat de style tang bij mij doet.

Remington heeft de Wet2Straight laten testen op 60 mensen die de style tang blind testte. 86% van de panelleden vonden dit sneller werken dan hun eigen style tang. Dit komt voornamelijk omdat je hem op handdoek droog haar kunt gebruiken en dus niet je haar eerst droog hoeft te föhnen. Ik moet zeggen dat ik het ook altijd een gedoe vind om eerst mijn föhn te moeten pakken en daarna pas een straightner.
De style tang heeft een mooi en strak design. Hij is ijsblauw van kleur. Hij heeft aan de bovenkant een aantal  'lucht'gaatjes. Op de bovenkant staat ook Wet2straight en Remington. Ook heeft hij een klein beeldscherm waar de temperatuur op aangeduid wordt.
De 'lucht' gaten aan de bovenkant van de style tang zijn voor het doorlaten van vocht. Als je hem gebruikt op handdoek droog haar komt er nog best wat vocht uit het haar en dat moet ergens heen. Dat gaat dus uit deze gaatjes. Het overtollige water wordt omgezet in stoom en afgevoerd via de stoom-openingen – deze stoombehandeling is zacht voor het haar en sluit het vocht op in het haar, waardoor de vochtbalans behouden wordt.
Op de style tang zitten ook nog een aantal andere knopjes. Zo heb je een aan en uit knop , een plus en min knop voor het regelen van de temperatuur en aan de onderkant vind je een sluitknop zodat de platen op elkaar zitten bij het opbergen van de style tang.
Bij de Wet2Straight zit ook een gebruiksaanwijzing geleverd in verschillende talen en zit er een handig opberghoesje bij.
De straightner stel je heel makkelijk in. Je doet hem aan en begint automatisch bij 200 graden. Ik zet hem zelf altijd op de hoogste stand omdat ik zelf erg dik haar heb en anders mijn haar niet stijl wordt. Je kunt hem stellen tussen de 150 tot 230 graden en vanaf 200 graden kun je hem gebruiken op handdoek droog haar. Er komt dan ook een klein wolkje in beeld te staan zodat je je niet vergist.

Remington geef als indicatie aan dat 140 - 170 graden geschikt is voor dun haar , 170 - 200 graden voor normaal haar en 200 - 230 graden voor dik haar.

Dit zijn een aantal specificaties van de Wet2Straight:
 • 86% sneller
 • Stylingplaten met een hoogwaardige keramische coating geïmpregneerd met anti-statische verzorgende micro-ingrediënten
 • Voor gebruik op nat en droog haar
 • Digitale variabele temperatuurinstelling met LCD display (150-230°C)
 • Zeer snelle opwarming: 15 seconden - beeps when ready
 • Extra lange platen (110 mm)
 • Flexibel bewegende plaat voor een gelijkmatige druk op het haar
 • Automatische veiligheidsuitschakeling na 1 uur
 • Temperatuur-boost: snelle instelling van de hoogste temperatuur
 • Vastzetten van de temperatuur om toevallige verandering tijdens het gebruik te voorkomen
 • Hittebestendige opbergtas
 • Automatisch wereldwijd voltage (120-240V)
 • Draaibaar snoer
 Dan natuurlijk de resultaten. Zie hier het voor en na resultaat:
Jongens wat een verschil. Zoals je links ziet is mijn haar nog echt vochtig en zit er aardig wat slag in. Rechts zie je mijn haar gestyled met de Wet2Straight. Ik heb mijn haar stijl gemaakt en onderaan mijn haar een klein beetje een bolling in gegeven. Verder heb ik rond mijn gezicht wat meer de nadruk gelegd en daar iets meer krul gemaakt.
Op deze foto kun je erg goed zien dat mijn haar zowel mooi recht is al gekruld en dat beide erg goed kunnen met de style tang. Ik moest in het begin wel wennen omdat je echt een sissend geluid hoort en veel rook eraf ziet komen. Ik raad het wel aan om echt een heat protector te gebruiken.

Op dit moment ben ik echt super tevreden over de Wet2Straigt en vind ik hem erg prettig in gebruik. Ik heb mijn haar er nu een aantal keren mee gestyled en elke keer krijg ik dan complimenten over mijn haar wat zo mooi zit.

De Wet2Straight is o.a. verkrijgbaar bij Media Markt , Harense Smid , Saturn , Kijkshop , Wehkamp  en remington-by-fonq.nl en kost €49,99.

Q: Wat vind jij van het resultaat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.