zaterdag 24 november 2012

Sleek bij Sephora! Swatches + Looks

Tijdens het Sephora event werd ons bevestigd dat Sleek naar Sephora komt. Ze gaan het eerst met een tijdelijke collectie doen, maar daar vertel ik in dit artikel meer over. Ik hoopte al dat er iets van Sleek in mijn goodiebag zou zitten, want ik was dol enthousiast en wilde het graag met jullie delen. Vandaag laat ik jullie kennis maken met twee palettes waarvan 1 sowieso tijdelijk in Nederland komt, en ik laat jullie zien welke looks ik met deze twee palettes gemaakt heb.

Sephora komt dus met de feestdagen met de Au Naturel palette. Daarnaast komt ook nog het Ultra Matte V2 palette bij Sephora in de winkel . Helaas is het maar tijdelijk en zullen ze waarschijnlijk erg snel uitverkocht zijn. Ik hoop eigenlijk dat dit ook gebeurd zodat Sleek en Sephora de samenwerking gaan voortzetten en Sleek in het vaste assortiment van Sephora komt. Want zoals velen van jullie wel zullen weten wordt Sleek nergens in Nederland in de winkels verkocht en is het alleen online verkrijgbaar.
Ik vind de sleek palettes er altijd zo mooi uitzien. Lekker zwart ,mat en strak. Het Au Naturel palette zit in het standaard assortiment van Sleek en heeft daarom niks op de doos staan. Bij het Shangri-La Supreme palette staat het aangeduid omdat dit ook een speciale en limited collectie is.
 Het Au Naturel palette bestaat uit naturel bruin en grijs tinten en heeft een afwisseling tussen mat en shimmer oogschaduw. Voor mij is dit echt een go to palette als je een simpele dagelijkse look wilt maken.
Rij 1 van links naar rechts: Nougat – Nubuck – Capuccino – Honeycomb – Toast – Taupe
Rij 2 van links naar rechts: Conker – Moss – Bark – Mineral Earth – Regal – Noir
Nougat – Nubuck – Capuccino – Honeycomb – Toast – Taupe
Conker – Moss – Bark – Mineral Earth – Regal – Noir

De kleuren zijn echt mijn ding, vooral de onderste rij. De bovenste rij is echt onwijs ligt en heeft niet heel veel pigmentatie helaas. Dit zijn echt meer kleuren als je echt heel basic wil gaan. 
Hier heb ik een simpele look gemaakt met het Au Naturel palette. Dit is echt een look wat ik vaak draag als ik niet teveel wil nadenken over het opmaken (als ik het druk heb dus)

Dit jaar brengt Sleek het Shangri-La Supreme palette naar Nederland. Dit palette is voornamelijk gevuld met mooie matte kleuren en hebben blauw en groen tinten. De kleuren passen erg goed bij elkaar en het vormt een erg mooi palette die zeker geschikt is voor dit najaar.
Rij 1 van links naar rechts: Blue Suede – R&B – Bronx Black – P. Funk – Grand Master Flash – Wah Wah White
Rij 2 van links naar rechts: La Belle Blue – Smokey Robinson – Al Green – Delfonic – Commodores Cream – Shangrila’s Lemon
Blue Suede – R&B – Bronx Black – P. Funk – Grand Master Flash – Wah Wah White
La Belle Blue – Smokey Robinson – Al Green – Delfonic – Commodores Cream – Shangrila’s Lemon 

Ik moet zeggen dat ik de kleuren erg mooi vind. Helaas is de pigmentatie van veel kleuren een stukje slechter. Hier zie je vooral dat de onderste rij weinig pigmentatie heeft. Waar dit aan ligt weet ik niet precies, maar omdat ze mat zijn is vaak al een reden. 
Hier heb ik een look gemaakt met het Shangri-La palette. Ik gebruik zelf eigenlijk nooit geel, maar de look vind ik wel erg geslaagd. Het geeft een totaal ander gezicht vind ik, maar het misstaat niet.
Hier zie je de look full face!
De Au Naturel palette is vanaf eind november samen met de Ultra Matte V2 verkrijgbaar bij Sephora voor €10. 
Het Shangri-La Supreme palette is verkrijgbaar in de webshop van Sleek. en Enchantra.com 

Q: Wat vind jij van de palettes? En van de Look? Wil jij Sleek vast bij Sephora zien?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.