woensdag 7 november 2012

Winactie: 3x Sans Soucis reinigingsset

Regelmatig krijg ik telefoontjes i.v.m. site. De meesten zijn vaak zakelijk en iets saaier, maar zo nu en dan zitten er super leuke dingen tussen. Zo nu ook. De PR dame van Sans Soucis belde mij en vroeg of ik het leuk vond om een winactie te houden voor mijn lezeressen. Natuurlijk vind ik dat leuk. Als ik iets leuk vind, is het wel winacties houden. Kijk mee hoe jij kans kan maken op 1 van deze 3 setjes.


Het setje wat je kunt winnen bestaat uit een reinigings tonic , een anti blemisch stick en een hydraterende dag- en nachtcrème. De set is erg geschikt voor de wat jongere huid met onzuiverheden, maar kan ook zeker voor een ouder iemand met hier en daar een keer een onzuiverheid.

Wat moet je doen om te winnen.

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@sillysilsilcom) op twitter en RT dit bericht: 
Maak kans op een Sans Soucis set bij #sillysilsilcom op 
http://alturl.com/72irp
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Het zou leuk zijn als je een reactie zou achterlaten met jou tip tegen een probleemhuid. 
6. Winactie loopt een week dus je kunt meedoen tot 14 oktober 23.59.


Iedereen succes met meedoen! En ik maak de winnares zo spoedig mogelijk bekend na de winactie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.