donderdag 27 december 2012

Cadeau Tip - Etos eyshadow phone en Nail art kit

Etos heeft altijd erg leuke cadeau ideeën voor de vrouw. Zeker nu met alle feestdagen die geweest zijn pakken ze groot uit. Twee dingen die ze ook in het assortiment hebben zitten is een eyeshadow smokey eyes phone en een leuk nailart kitje met leuke glitters. Ik aat ze even kort aan jullie zien.

De oogschaduw phone bestaat uit vier kleuren. Hiervan zijn er drie bruine nude kleuren en is er één aqua blauwe glitter oogschaduw bij. Naast de kleuren staat in foto's aangegeven hoe jij er een look mee kunt maken. Bovenin zit een kleine spiegel , dus erg makkelijk voor onderweg. Onder de oogschaduws zit een sponsapplicator.
Dit zijn de swatches bij daglicht. Eerlijk gezegd vallen de kleuren me erg tegen. Ze zijn voornamelijk mat terwijl ze er niet zo uitzien in het doosje. Ook hebben ze niet hele goede pigmentatie. Nee sorry Etos, ik ben helaas niet echt onder de indruk. Ik denk eerder dat dit bij hele jonge meiden hoort die voor het eerst met wat make-up expirimenteren. 
Wat een super schattig setje van glitters en sterretjes voor de nagels. Erg leuk gedaan zo. Ik vind de kleuren ook erg mooi en hier kun je zeker een aantal mooie nail arts mee maken.
De glitters zijn erg mooi en ook al lijken de potjes erg klein, er zit echt veel in. De sterretjes vin ik er erg leuk uit zien, maar zou ik meer gebruiken voor 1 per nagel en niet je hele nagel er mee vol plakken. Daar in tegen zou ik de glitters over de hele nagel doen en dat dan bij 1 nagel. Zo krijg je een erg leuk en speels effect. Voor de kerst collectie hadden ze ook zo'n nail art setje, alleen zaten daar de kleuren Rood, Zwart en goud in.

De Smokey eye Phone kost €4,99 , de Nail art kit kost €3,99 
De producten zijn tijdelijk verkrijgbaar en op=op.

Q: Wat vind jij van de Etos producten. Leuk of kindermake-up?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.