donderdag 20 december 2012

Catrice NEONaturals Swatches

Catrice you did it again. Ik zeg vaak tegen mezelf dat ik niet elke keer van elke collectie producten moet kopen, maar dan sta ik in de winkel en dat is de verleiding te groot. Zo ook nu, ik loop de winkel in met de gedachten om even te kijken of de NEONuturals er al zijn. Wat zie ik, een net neergezet schap vol met prachtige kleurtjes. En dan gebeurt er iets in mij, het borrelt en het fluistert zachtjes :"pak ze allemaal Silja." Herkennen jullie dat? Dat heet verslaving! Enfin , ik heb uiteindelijk 8 van de 12 kleuren mee gekomen en laat ze vandaag aan jullie zien.

We beginnen met vier mooie rustige nude kleuren. Ik merk dat ik hier ook steeds meer oog naar krijg. Ik vind het mooi en verzorgd staan en het valt niet te veel op. Dit soort kleurtjes draag ik dan ook veel als ik behandelingen geef bij mij op de opleiding.

Ik heb bij alle swatches twee lagen nagellak aangebracht.
C01 Be Naturally Crazy : Een onwijs mooi melk wit achtig lakje met mini shimmer er in. Ik vind het erg mooi en subtiel en doordat je ook een klein stukje nageluiteinde ziet ziet het er onwijs verzorgd uit.
C02 Natural is Calling : Is een lak met een cream finish dit tussen een licht grijs en licht groen kleurtje. Erg subtiel op de nagels.
C03 Makes me Smile : Is het enige lakje in deze collectie die onwijs veel shimmer en glitter heeft. Het is een onwijs mooie kleur , helemaal met de flits vind ik hem erg gaaf.
C04 Enjoy Me : Dit is echt een beetje een taupe bruine kleur. Ik vind hem erg mooi, zeker voor de winter. Persoonlijk vind ik deze kleur ook altijd erg mooi staan bij blanke huiden.
De neon kleuren zijn lekker fel en vallen goed op. Echt neon is het niet, maar wel erg mooi. Ik hou ook echt van het opvallende. Deze draag ik dan ook zeker als ik bijvoorbeeld aan het werk ga bij Sephora. Daar kan ik lekker uitleven met dit soort dingen .
C01 Little Miss Shunshine Dit is pure zomer in een potje. Een onwijs gave gele kleur met hele kleine gouden shimmers er in.
C03 Mr. Brightsight : Een zalm oranje roze kleur. Hij oogt heel oranje, maar toch zie je een lichte roze ondertoon. Hij heeft een erg mooie cream finish. Zeker leuk voor de lente!
C04 Mrs. Brightsight : Nee je leest het niet verkeerd. De namen zijn hetzelfde, alleen is dit de vrouw en de zalm oranje man. Why, I don't know. Wat ik wel weet is dat hij erg mooi is en een lekker lente roze kleur heeft.
C06 On the bright side of life : Het is een echt sprekend en opvallende kleur paars. Ik vind hem wel erg gaaf. Wel moet je met dit lakje oppassen dat je hem goed aanbrengt, want je ziet dat op 1 nagel hij erg mooi zit en op de andere nagel niet helemaal gelijk is en wat vlekkerig overkomt.

Ik ben erg blij met de lakjes en vind het erg mooie kleuren. Ik vind het niet helemaal bij de winter passen, maar Who Cares! Ieder merk heeft al alles in glitter en glamour deze kerst en Catrice gaat daar lekker tegen de draad mee in.

De lakken zijn erg prettig in gebruik en sinds de verandering van formule en kwast vind ik ze helemaal top!

De NEONuturals lakken liggen vanaf nu in de winkel en kosten €2,69 per stuk.
Het is een limited edition, dus op=op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.