maandag 3 december 2012

Daily Sillysilsil - week 48

Goedemorgen iedereen, het is alweer maandag. Helaas wordt het alweer zo koud en nat buiten en is het weer tijd om voornamelijk lekker binnen te blijven. Ik merk ook echt dat de kwaliteit van de foto's minder wordt door de donkere dagen. Zo hebben we afgelopen weekend sinterklaas gevierd en ik heb deze week veel leuke dingen met Noah gedaan. 

Lekker samen met Noah in bad... Echt relaxen is het dan niet, omdat Noah de hele tijd wil spelen. Ook erg gezellig zo samen :D
Trind heeft een drietal mooie kerst kleuren. Deze kleur is er 1 van. Hij is erg opvallen, maar toch ook weer subtiel... Binnenkort komt hier zeker nog meer over.
Ontbijtje op de vroege ochtend. Als ik haast heb en geen tijd meer heb om thuis te ontbijten, dan eet ik vaak banaan in de bus.
 Het wordt steeds sneller donker buiten, en dan is het wel erg gezellig als er wat kaarsjes in huis branden.
Vernieuwde opening van de Hema in het centrum. Jammer dat ik donderdag de hele dag naar school moest. Ik moet zeggen dat het wel erg mooi is.
Super mooie nagellakjes van Pupa gekocht. Ik kon het niet laten want er was een actie bij pretty polish. Ze hadden op alle nagellak van Pupa 3=2 en aangezien ik wist dat ze holografische lakjes hadden heb ik er drie besteld.
Woensdag middag ging ik gezellig samen met Noah naar de stad. Eerst gingen we naar de Hema voor een lunch. Noah kreeg een lekkere feestpannekoek en ik een broodje rosbief.
 Lekkerding aan het drinken. Wat heeft bij genoten van zijn pannenkoek.
We gingen naar de H&M om kleding te shoppen voor Noah. Hij vind dat meestal niet zo leuk, maar dit keer had hij er helemaal zin in en was hij echt kleding aan het uitzoeken en aan het kijken welke maat hij moest hebben.
Haar ingevlochten. Dit deed ik vroeger regelmatig, maar nu was het wel weer eens tijd om het te proberen.
Dit was mijn haar de volgende dag. Veel mensen vonden het erg leuk staan en zeiden dat ik het vaker moest doen. Mijn haar lijkt hier door het effect van de foto wel veel donkerder dan mijn eigen haar kleur.
Voet verzorging op school. Ik vind dit echt verschrikkelijk. Ik heb hele gevoelige voeten en vond het dus onwijs vervelend dat er de hele tijd aan mijn voeten gezeten werd!
Onwijs lekkere Soy Wax Melts van geurcreatie. Ik ben er nu een paar aan het testen, binnenkort komt hier zeker meer over.
 Hier zie je 1 van drie holografische lakjes van Pupa... I love it!
Ik zag dit toevallig bij de AH liggen . Ik heb hier nog nooit van gehoord. Ik hoorde op twitter dat het echt iets ouderwets is.
Snoepgoed op pakjes avond. Pepernoten , banketstaaf , suikerhart en veel meer.
Sinterklaas is weer langs geweest. Hij had twee grote zakken vol met cadeautjes voor de familie. Noah vond het geweldig!
De drie musketiers. Mijn vriend Robert, mijn zoon Noah en mijn broertje J.J.
In Duitsland kennen ze geen sinterklaas en vieren ze altijd uitbundig kerst. Zo was er nu vlak bij mijn ouders over de grens een soort kerstman intocht. Noah vond het erg leuk en heeft er erg van genoten.
Het echte kerst gevoel. Overal waar we liepen waren mooie versieringen en verlichting. Zo gezellig en mooi!
Wij met zijn tweeën op de foto. We hebben een gezellig familie dagje gehad en ik ben nu ik dit schrijf net weer thuis gekomen.

Het was weer een gezellige en vooral drukke week. Volgende week is het weer een drukke week, dus vast weer veel foto's

Q: Hoe was jou week en wat vind jij de leukste foto?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.