maandag 10 december 2012

Daily Sillysilsil - week 49

Deze week was echt een kwakkelweekje. Ik ben ziek(ig) en voel me niet lekker. Wel hebben we de kerstboom in de kamer gezet en heb ik even 20 geurkaarsen gekocht. Ja je leest het goed 20.... Ook heb ik wat meer tijd thuis doorgebracht. Kijk naar mijn week die erg wisselend was.

Ik ben de hele week ziek geweest. Gelukkig kon ik twee dagen thuis blijven, maar alles gaat gewoon door waardoor ik niet heb kunnen uitzieken. Thee met honing helpt bij mij altijd erg goed!
Maandag stond hij! De kerstboom, nog helemaal kaal maar hij stond. Deze week heb ik hem langzamerhand ingericht.
 Dinsdag was ik echt totaal niet lekker en Noah was ook aan het snotteren. Dus lekker samen thuis blijven en lang op bed blijven.
Noah was zijn kerstboom zo mooi en vol aan het versieren, je zag de kerstboom bijna niet meer zien. Ik vind hem echt super leuk!
Op de fiets door de kou... Woensdag voelde ik me nog niet top, maar ik moest echt boodschappen doen. Ik   vond het weer ook echt lekker.. De zon scheen, het was wat fris, maar niet vrieskou.
Ik ben niet zo van de weerfoto's, maar dit vond ik toch wel heel erg mooi!
Bij de Jumbo vond ik een bak deze drie soorten thee voor €0,50 ... Altijd handig om genoeg thee in huis te hebben.
En toen lag er ineens een dik pak sneeuw en heb ik Noah met de slee naar school gebracht. Noah vond het geweldig en was dol enthousiast.
En toen was er grote chaos in Groningen door het weer. Normaal doe ik er ong. 40 min over om naar mijn school te komen. Nu ben ik gewoon 1 uur en 55 min onderweg geweest. Ik kwam veel te laat maar was niet de enige, want iedereen had problemen door de sneeuw.
Je ziet het helaas niet helemaal goed op de foto, maar ik had een lichte smokey eye bij een klasgenoot gemaakt. Het stond haar echt super mooi en ik was echt wel trots op mezelf. Normaal draagt ze alleen wat mascara, dus zo'n uitgebreide look vond ze net een soort gala look! Mijn lerares was ook erg tevreden en vond het super mooi (in da pocket!)
 Oeh ik heb een leuk kerstcadeautje gekregen van Bourjois. Super lief en leuk natuurlijk.
Ik had vrijdag een hele drukke dag, en liet ik nou net die dag mijn onwijs slecht voelen. Ik moest eerst op school een presentatie geven en was de hele ochtend duizelig en misselijk. En in de avond had ik een gezellig avondje met Robert en mijn schoonouders. We gingen naar carribean combo. Het was super leuk, al moest ik zo nu en dan wel ff bijkomen omdat ik zo duizelig was.
Wat is deze thee lekker! Ik ben er gewoon verslaafd aan. Ik hoorde op instagram dat AH ook een eigen merk heeft met deze smaak. Die ga ik ook eens proberen.
 Bij de Action zeiden ze dat ze uit het assortiment gingen, dus ik heb er direct 20 gekocht. You can call me crazy, maar ik brandt deze echt dagelijks! Heerlijk vind ik hem.
Zondag moest ik werken bij Sephora. Het was onwijs rustig omdat het officieel geen koopzondag was. Dus na een dagje snotteren op werk kon ik weer met de bus naar huis. Wachten bij de Martini toren op de grote markt!

Hopelijk voel ik mij aankomende week lekkerder en kan ik jullie wat leuke foto's laten zien.

Q: Hoe was jou week, en welke foto is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.