maandag 17 december 2012

Daily Sillysilsil - week 50

Goede morgen iedereen. Ik wil jullie even bedanken, want ook dankzij jullie heb ik een onwijs toffe week gehad. Zonder jullie was mijn site nooit zo'n succes geworden en had ik nooit al deze leuke dingen kunnen doen die ik o.a. afgelopen week gedaan heb. Kijk mee naar mijn booming week met veel leuke dingen. 


Mijn maandag begon heerlijk. We gingen met de klas naar Fontana. Dit is heerlijk dobberen en relaxen. Jammer dat ik/we er maar zo kort kon blijven.
We kregen er ook een lunch en ik had onwijs zin in warme choco met slagroom!
Noah had een aantal dingen erg goed gedaan en daarom verdiende hij een extraatje. We gingen gezellig met zijn tweeën een kindermenu eten bij de Mac. 
Op school moest er weer geoefend worden, dus weer mijn teennagels laten lakken. Blegh I still don't like it! mensen moeten niet aan mijn voeten komen.
Ik nagels van Linda lakken. Zij heeft echt perfecte nagels. Altijd hard en sterk en altijd mooi lang. Jaloers!
Kerstkranjes voor in de kerstboom. Het was geen succes want Noah haalde ze er allemaal weer uit en stopte ze in een doos :S
Super drukke, maar leuke verpakkingen van de nieuwe Teeez collectie!
Op school hebben we visagie en hier heb ik Sylvia opgemaakt. Ik was zelf niet helemaal tevreden over het resultaat, naar mijn lerares en sylvia zelf waren super enthousiast.
Omdat ik direct na school door naar werk moest heb ik wat eten in de stad gehaald. Tegenover de V&D in Groningen zit een soort wok restaurantje waar je makkelijk en snel kan eten.
Ik moest om 07.16 de trein naar Amsterdam hebben en had een mutsje meegenomen om op te voor het geval mijn krullen niet mooi zouden vallen. Heel veel vonden het leuk alleen heb ik hem wel weer af gedaan omdat het me gewoon te warm werd op mijn hoofd.
Ontbijt van L'occitane bij MooiPr. Wat een mooie en leuke producten komen er aan. Hier gaan jullie zeker meer over horen!
Na L'occitane door naar Coty, want ik had die dag totaal 4 afspraken in en rond Amsterdam. Bij Coty hebben we even gezellig gekletst en hadden de lieve PR dames het kantoor super leuk en kerstachtig in gerocht. Ze hadden onwijs schattige Philosophy ornamentjes in de boom die ik echt geweldig vind! Jammer dat ze niet te koop zijn, want ander had ik er zeker een aantal gekocht.
Daarna ben ik nog naar twee andere afspraken in Amsterdam geweest, maar daar kan en mag ik nog niet veel over vertellen. Wat ik wel stiekem kan vertellen is dat Beyonce met een nieuwe variant van haar Pulse parfum komt.

De Duracel oplader hier op de foto is mijn life saver! Als ik een hele dag weg ben dan red mijn iphone het niet en dan is dit ding echt geweldig! beste uitvinding ever!
Na het drukke Amsterdam direct terug naar Groningen waar ik opgewacht werd op het station om met een aantal vrienden uit eten te gaan. We gingen eten bij Ni Hao. Wat was het er onwijs druk!
Het toetjes buffet was natuurlijk weer heerlijk. Na het toetje had ik nog een andere afspraak dus kon ik helaas niet na borrelen.
Nee want daarna had ik mijn kerst borrel met Sephora. Hier een gezellige groepsfoto van Sephora Groningen. Het was even leuk om zo na werk met elkaar te kletsen. De hapjes waren niet aan mij besteed , want ik zat bomvol van de wok.
Samen met Annet en Laura, mijn twee Sephora dinnetjes. Ik sta hier echt een beetje gaar op, maar dit was 23.00 en ik was al vanaf 05.00 op.
Mijn nieuwe Iphone hoesje van Ebay was binnen. Wat een onwijs schattig ding! Ik ben er erg blij mee en hij past ook perfect ( is niet altijd zo als je via Ebay koopt)
Zaterdag bleven Robert en Noah bij mijn Schoonouders slapen wegens een verjaardag. Ik kon er niet bij zijn omdat ik de dag erna moest werken. Dus ik ben langs de markt gegaan om een stukje tonijn te halen voor de sushi.
Thuis verwachtte ik een aantal pakketjes. Er stond dat ze tussen 16.00 - 18.00 zouden komen, maar helaas waren ze er tegen 18.30 nog niet... Ik snap dat PostNL het druk heeft, en over het algemeen komen mijn pakketten meestal na 18.00. Maar zet het dan niet dat het tussen 16.00 en 18.00 komt.
Super leuk kerst cadeautje van P&G beauty met drie mooie lakjes van Max Factor!
Zondag moest ik de hele dag werken en toen ik thuis kwam hadden Robert en Noah al gegeten. Ik had zo'n zin in bladerdeeg, dus hup hapjes in de oven.. Jummie wat waren ze lekker.
Zaterdag toen ik een visje ging halen kwam ik langs de Ici en liep ik toch even naar binnen. Bij Ici hebben ze Collistar en dit verkopen ze niet bij Sephora. Ik zag toevallig deze kleur lipgloss en was op slag verliefd! Hij lijkt hier nog best roze, in real life is hij meer paars. Helaas heb ik mijn kerstbudget voornamelijk aan Noah's cadeautjes uitgegeven en mocht ik hem niet voor mezelf kopen. Hij kost namelijk €20 en aangezien ik toch al onwijs veel lipgloss heb moet ik mezelf maar een keer straffen. 

Dit zijn weer de foto's van deze week. Het was een onwijs drukke week en aankomende week is ook weer onwijs druk, maar dan heb ik daarna ook lekker twee weken vakantie!

Q: Hoe was jou week en wat is jou favo foto?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.