maandag 24 december 2012

Daily Sillysilsil - Week 51

Goede morgen lieve dames en heren. Het is weer maandag ochtend, dus weer tijd voor de daily sillysilsil. Afgelopen week was heel verschillend en heb het erg druk gehad met hele verschillende dingen. Ik ben ook al druk aan het brainstormen voor het nieuwe jaar. Zoals volgend jaar wil ik dit artikel een klein beetje een andere naam geven. Hoe zal ik het gaan noemen? Dailysilsil of silly's week of wat dan ook.... Als jullie een leuk idee hebben dan hoor ik het graag.

Onze Lotje klimt altijd lekker bij ons in bed en gaat dan meestal boven op ons liggen. Ach tja, het is wat je gewend bent. Het grappig is altijd wel dat ze of heel dicht bij je hoofd zit of juist bij je voeten. Nooit ergens tussenin.
Deze mooie lakjes van Catrice vond ik ineens het het schap bij het Kruidvat. Dus ik kon het niet laten om een aantal mee te nemen. Hier kun je een uitgebreid artikel lezen over deze lakjes, met natuurlijk de swatches erbij.
Ik moest tot 18.30 werken en dus hadden Robert en Noah al gegeten. Bij thuiskomst heb ik snel wat dingen uit de koelkast gepakt een een pasta in elkaar geflanst. Hij was best lekker op de brie er bovenop naast.
Ik kon het niet laten om de lakjes van Catrice direct te proberen. Ik vind ze erg mooi en ben echt fan van de zowel Naturel als de Neon kleuren.
Tijdens werk kwam ik er achter dat mijn nagels er zo uitzagen. Oeps, herken de beautyblogger... Ik was aan het swatchen geweest met de Catrice lakjes en was het vergeten er af te halen.
Super schattige die chocolaatjes die Robert van zijn werk kreeg. Ze waren ook super lekker, ik denk één van de lekkerste die ik ooit gehad heb.
Ik had woensdag middag een gezellig shopdagje met Noah. Dus even wat kerstcadeautjes gekocht voor iedereen. Wat hadden we het gezellig met zijn tweetjes!
Woensdag avond had Noah kerstdiner op school en ging hij dus gezellig met zijn klas eten.
Ondertussen moesten wij als ouder buiten wachten en zijn we gezellig met warme chocolade melk bij de vuurkorf gaan staan. Na het diner kregen we een super schattige kerstvoorstelling van all groepen 1 en 2.
Op school hadden we weer visagie en kregen we een gast les in Glamour make up. Dit is de look die ik er op Linda gemaakt heb. Ik vond hem zelf wel erg mooi gelukt als vond Linda hem zelf veel te heftig en heeft ze hem er uiteindelijk weer af gehaald. Heel logisch ook, aangezien linda bijna nooit oogmake-up draagt (behalve mascara)
Na werk moest ik nog 15 min wachten op de bus. En zag ik de oliebollen kraam op de grote markt. Robert zat al weken te zeuren vragen om oliebollen dus ben ik even snel heen gelopen. Ik kon er niet pinnen en had maar €4 nog wat op zak dus zou ongeveer 5 a 6 kopen. Ondertussen waren waren we wat aan het grappen dat ik meer zou kopen als ik kon pinnen. En voor ik het wist had ik een zak vol met oliebollen , echt een stuk op 10 a 11. Echt super lief van de dames die er achter aan het werk waren. Echt alle credits voor hun! Dus koop zeker je oliebollen een keer op de grote markt.
Vrijdag had ik na kort les ook een kerstviering. Ik moet zeggen dat ze het leuk proberen, maar dat het niet echt een leuk ding is.
Toen ik thuis kwam en ik bij de deur stond werd ik toch even een partijtje boos. Ik zag bij het opendoen ineens een glossybox verstopt onder de heg. Helemaal doorweekt en nat en bij oppakken viel de doos helemaal uit elkaar. Ik was woest. Gelukkig waren de producten in de Glossybox in orde, maar ik vond het super slecht.

Nergens een briefje ( ja die vond ik laten bij het pakketje). Toen ik het briefje had gevonden kwam ik er dus achter dat het pakketje er al vanaf de dag ervoor lag. Ik heb Selektvracht op gebeld en een klacht in gediend, maar daar deden ze ook niet echt professioneel. Op het moment dat ze "opnamen" heb ik eerst nog wel 1,5 min gewacht en hoorde ik twee mannen aan de andere kant van de lijn praten. Nou ze zouden het doorgeven, want tja het had inderdaad even bij de buren gebracht moeten worden. Ik ben niet snel boos op andere mensen, maar de manier waarop ik laconiek behandeld werd maakte mij niet rustiger. Sorry dat ik het zo hier vertel, maar jonge jonge wat een stom bedrijf!
Let it snow , let it snow , let it snow. Heerlijk dat mooie witte sneeuw wat blijft liggen. Mijn haar vond het echter niet zo leuk.
's middags hadden Noah en ik zin in een tosti en een tosti. Nou wat een feest lunch ;) .
Noah heeft een nieuwe verstop plek. Wat een lummel is het ook.  Gewoon in het kleine vak van de dressoir. Ik kan niet begrijpen dat het lekker ligt.
Even mijn haar uit mijn gezicht en omhoog. Omdat ik mijn haar gestyled had wilde ik er geen elastiek in. Hierdoor krijg ik altijd een soort vouw in mijn haar. Daarom maar een knotje met 1 haarklemmetje vast. Ik moet zeggen dat het prima zit, maar ik moet er niet echt meer gaan rennen of snel de trap op huppen, want dan schiet hij er uit.
Ja het was weer zo ver. Ik had er weer echt zin in en aangezien ik een lekker stukje tonijn vond heb ik mijzelf verwend.
Even een kop thee tijdens stage. Een zwangere klant werd onwel en er werd ineens geroepen dat ik 112 moest bellen. Gelukkig hoefde het achteraf niet meer, maar ik schrok er wel even van. Met de dame ging het kort erna weer helemaal goed en vertelde ze dat ze dit veel vaker heeft.
Kerst look gemaakt. Deze komt vanmiddag nog online. Ik hoop dat jullie wat inspiratie opdoen met deze look.
So True!
Whaha ik moest hier zo om lachen. Ik hoop niet dat jonge lezers hier van schrikken. Maar als je ouder wordt dan kun je er vast om lachen.
Cadeautje voor vriendin die jarig was. Het is ook een vriendin van Robert en aangezien we niet allebei heen konden i.v.m. Noah ging Robert heen en nam hij het voor haar mee.
Oeps. Iets te veel cadeautjes naar mijn mening. Maar ach, ik kon het weer niet laten. Ik hou van cadeautjes geven.

Q: Hoe was jou week? Wat is je favo foto? Weet jij een leuke nieuwe naam voor dit item elke maandag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.