maandag 31 december 2012

Daily Sillysilsil - Week 52

Vandaag is het de laatste dag van het jaar en dat betekent dus ook dat deze Daily sillysilsil de laatste is van het jaar. Afgelopen week hadden we de kerstdagen en heb ik samen met Noah vakantie gehad. We hebben veel leuke dingen gedaan, dus kijk zeker naar mijn laatste week van 2012

We begonnen onze vakantie goed, door lekker relaxed langer in bed te blijven liggen.
Een aantal uren later zaten Noah en ik in de bus naar mijn Schoonouder. We vierden het zoveel jarig huwelijk van de oom en tante van Robert. 
Love to the Remington stijltang. Ik heb hier al eens een uitgebreid artikel over geschreven.
Nadat Robert vrij was van zijn werk kwam hij ook naar zijn ouders. Hier moesten we even op de foto. Ik vind het niet de meest leukste foto , maar ach.
We gingen eten bij Shufu in Groningen. Hier kun je onbeperkt wokken e.d.. We waren totaal met 11 personen, dus dan is zoiets wel erg geschikt.
This I love the most! Ik moet zeggen dat ik deze sushi lekker vond voor een standaard sushi. Meestal vind ik ze bij van die wok restaurantketen niet echt lekker, maar deze waren top, en ze hadden zelfs sashimi!
Lekker gek doen met boyfriend.
Ik ben veel bezig geweest met looks voor de feestdagen. Ik heb twee looks voor kerst online gezet. Deze kun je hier en hier zien.
Ik heb voor kerst deze super schattige rendiertjes gemaakt. Het is totaal niet veel werk en super leuk om te doen. Ik heb hier een stap voor stap how to online gezet, zodat jij ze ook kunt maken.
Hier nog een close up van een rendiertje.
Wachten op de trein naar opa en oma om kerst te vieren.
Eerste kerstdag gingen we gezellig met de familie gourmetten. Lekkere vlees van mijn vader en lekkere bij gerechten.
Mijn vader heeft het vlees dit jaar weer top verzorgt!
Als toetje hadden we een mona toetjes buffet. Ik wilde iets lekker maken, maar alle mannen stemden voor een mona toetjes buffet. Nou het ging allemaal op.
De volgende dag richting mijn schoonouders om tweede kerstdag te vieren. Ik heb de look lekker simpel gehouden en opvallende red lips gedaan.
Ik moest een stukje lopen naar mijn schoonouders, maar dat vond ik niet zo'n probleem . Het was lekker weer en ik had een leuke route.
Spelletjes spelen. Dit spel Phase 10 is erg leuk. We spelen het eigenlijk maar 1x per jaar tijdens kerst. Eigenlijk jammer, want het is echt gezellig en niet lastig.
Noah meehelpen met het voorbereiden van het kerst diner.
We hadden een rollade van mijn vader die Robert en zijn vader klaar gemaakt hebben. Het gerecht was erg lekker en zeker kerstwaardig!
Als toetje hadden we deze bakken met ijs. Jonge Jonge wat was de koffie variant lekker. Volgens mij waren deze van de Lidl.
De volgende dag ging ik gezellig even met Noah de stad in. Helaas niet echt geslaagd, maar wel gezellig met hem geluncht.
Vrijdag ging ik tegelijkertijd uit bed met Robert (06.30) Hij moest werken, dus ging op tijd weg. Ik ben me gaan douchen en klaarmaken en Noah heeft nog heerlijk geslapen. Tegen 9 uur werd de kleine man wakker en had ik echt al veel kunnen doen. Ik wil dus zeker op vrije dagen dit vaker gaan doen.
eindelijk had ik weer wat tijd om foto's te maken voor de site. Ik vind het weer echt verschrikkelijk. Er is zo weinig en slecht licht.
In mijn onbewust had ik deze knot in mijn haar gedaan en kwam ik er achter  dat ik hem wel erg leuk vond. Het is een beetje het idee van een donut, alleen heb ik deze hier niet gebruikt.
We vonden het gourmetten met eerste kerstdag zo lekker dat we besloten thuis het nog eens over te doen.
Mijn nagels voor New Years Eve. Ik vind deze kleuren nagellak met het effect echt super mooi. Het is een sneak peek, want deze nagellak van Rimmel komt in het voorjaar pas in de winkel. Ik weet zeker dat jullie enthousiast gaan worden van deze nagellakken.

Dit was alweer mijn week!
Geniet van jullie jaarwisseling en tot in het nieuwe jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.