zaterdag 29 december 2012

Dove - Winter Care 2012

Vorige jaar bracht Dove haar eerste Limited Edition Winter Care uit. Dit was een groot succes en daarom komen zo ook dit jaar weer met een speciale winter care editie. Dit keer heeft de Winter Care de geur amber als toevoeging gekozen. Dus wil jij weg met die droge, jeukende , trekkerige huid? Dan zijn deze producten erg geschikt voor jou!


De Quote van Dove zegt het al 'special care for winter'. De lijn bestaat uit een douchecrème, bodylotion en een body- crème dirijke formules bevatten. Deze geven intensieve verzorging die je juist nodig hebt tijdens de barre wintermaanden.
De Body Lotion is altijd een topper van Dove. Ze boelen fijn aan en trekken snel in de huid. De body lotion bevat het DeepCare Complex . Hierdoor voelt je huid onwijs zacht aan en geeft het een mooie huid. De body lotion is een redelijk dunne lotion die daardoor erg makkelijk en snel aan te brengen is. Ik vind hem erg prettig!
De douche crème vind ik zelf altijd er lekker, alleen koop ik ze zelf eigenlijk nooit. Waarom weet ik eigenlijk niet, want als ik dan weer een Dove in handen heb onder de douche geeft hij mij toch een erg zacht, schoon en lekker gevoel. Hij is melk/crème achtig van substantie en schuimt daarom niet heel erg, maar dat vind ik totaal niet erg. De geur komt heel subtiel naar boven als je aan het douchen bent en vind het zeker een lekker product zo tijdens de winter.
Het meeste bekende product van Dove , de crème in een pot is ook dit jaar weer verwend met een vleugje amber. Ik moet altijd wennen aan deze dikke crème. Ik heb niet onwijs droge punten op mijn lichaam, dus deze crème is niet helemaal aan mij besteedt. Ik kan hem zeker wel aanraden als je bijvoorbeeld droge ellebogen of knieën hebt, hij voedt namelijk onwijs goed!  
Hier zie je de crème en de lotion naast elkaar en zie je dus ook erg goed het structuur verschil. De creme is dikker en moet dus langer in de huid gemasseerd worden. Door de dunne substantie van de lotion trekt hij erg snel in de huid.
Ik ben weer enthousiast over deze lekkere Dove winter care producten. Ze liggen nu in de winkel en zijn zowel apart als in een set verkrijgbaar. In de set zitten de drie producten plus nog eens een paar lekkere Dove wintersokken. Lekker voor thuis op de bank.

De Dove Douchecreme (250ml) kost €3,49 
De Dove Cream (150ml) kost €2,29
De Dove Body Lotion (250ml) kost €6,99
De giftset met sokken kost €9,99
De producten zijn tijdelijk verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt en op=op.

Q: Wat vind jij van de geur amber in de Dove producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.