woensdag 26 december 2012

Feest tip: Body Shimmer to the test

Met de kerst of een feestje wil iedereen wat meer glitter. Hier spelen de merken mooi op in en zo hebben The Body Shop en Hema deze kerst weer een mooie glitter verstuiver. Een luxe product mooi voor op de kast staat en die je net dat beetje extra geeft. Aangezien er een aantal merken zijn die dit soort producten hebben, heb ik de Hema en The Body Shop variant naast elkaar gezet en gekeken wat de verschillen zijn.

Beide hebben een mooi flesje met aan de achterzijde een balonvormige verstuiver die er voor zorgt dat in beide gevallen er een kleine hoeveelheid glitters op de huid komt. Het eerste grote verschil wat je goed kunt zien is de grote van de fles. De verpakking van Hema is veel kleiner dan die van The Body Shop.
Zoals je ziet is de buitenkant van de spuitmondjes iets anders, maar het effect is exact hetzelfde. Het verschil zit hem gewoon in het design. Wel zie je goed dat het ballonnetje van The Body Shop een slag groter is. Wel vind ik het dopje van de Hema er leuker uit zien, dit omdat het allemaal mooi goud is doorgewerkt. 
Hier zie je de twee shimmer poeders bij elkaar. Op de eerst foto in daglicht, op de tweede foto met flits. Zoals je ziet is er een kleine kleur verschi; en is die van de Hema iets meer zalmkleurig en die van The Body Shop iets meer gelig. Maar zul je op de huid ook verschil gaan zien?
Qua kleur zie ik het verschil niet meer op de huid. Ze geven beide een mooi subtiel effect. Ik heb een klein beetje het gevoel dat de shimmer van The Body Shop iets mooier verdeeld , maar dit kan ook net aan het spuiten gelegen hebben
Ik vind de Body Shimmers erg leuk voor de feestdagen, maar zou ze zelf niet zo snel kopen. Ze zijn misschien leuk voor in het haar, maar op het gezicht vind ik het vaak al te snel too much. Tja en als het resultaat nagenoeg hetzelfde is en die van de Hema €7,- goedkoper is. Dan zou ik voor die van de Hema gaan. Het is gewoon een product die seizoens gebonden is en niet veel gebruikt wordt.

The Body Shop All Over Shimmer kost €15 , de Hema Shimmering Face and Body Powder kost €8
Beide producten zijn limited editions , dus op=op.

Q: Wat vind jij van de Body Shimmers?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.