dinsdag 25 december 2012

Happy holidays!

Lieve lezers en lezeressen van Sillysilsil.com. Ik wil jullie allemaal een prettige kerstdagen wensen! Ik hoop dat jullie net als ik twee gezellig dagen hebben met vrienden en familie. Of je nu lekker op de bank kerstfilms gaat kijken of een heerlijk 5 gangen diner gaat eten, als jij je er maar goed bij voelt. 


Omdat ik al een tijdje in de kerstsfeer zat , heb ik een aantal leuke winacties voor jullie online staan.
Hieraan kunnen jullie meedoen tot en met de 26e december tot 23.59. Dus wil jij kans maken op 1 van de vier leuke winacties? Kijk dan zeker even hier. Je kunt dan kans maken op de Sephora Blockbuster makeup station , de drie Essence Fantasia lakken, zeven keer kans op Essence LE flake lakjes die niet in Nederland zijn geweest en je maakt kans op een leuk Bourjois setje. (als je het makkelijk wilt doen, hier aan de rechterkant van mijn site staan de foto's van de winacties. Klik je daar op, dan ga je er direct heen.)
Ik probeer tijdens de kerstdagen een aantal foto's te nemen zodat jullie een leuke impressie krijgen van mijn kerst. Geniet er allemaal van!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.