vrijdag 14 december 2012

Justin Bieber's Girlfriend

Ik moet iets bekennen. Ik kan geen liedjes van Justin Bieber mee zingen. Ik weet dat hij onwijs populair is en dat zijn eerste geur een mega succes was, maar zijn liedjes? Ach ja, zijn eerste parfum een succes, logisch dus dat Justin nu met een nieuwe geur komt. Want hij wil het grote succes graag weer overdoen. Vandaag vertel ik over de nieuwe geur van Justin Bieber, Girlfriend.

Justin heeft voor een lekker opvallende verpakking en flacon gekozen. Alles is meisje-meisje en straalt zoetigheid uit. Dat begint al met de grote doos. Want ja, die is echt big. Alles is roze, paars en goud en op de achterkant staat Justin hoogst persoonlijk. Overal vind je hartjes en kleine details wat je aandacht trekt.
Persoonlijk trekt de verpakking en flacon mij niet zo aan, maar hij is wel erg opvallend en hierdoor zal hij zeker snel de aandacht trekken in de winkel.
De geur ruikt zoet en fruitig en doet me direct denken aan een andere geur. Ik zit al twee weken te bedenken waar hij op lijkt maar ik kan er maar niet op komen. Ik vind hem niet zo zoet sappig ruiken als de verpakking je doet denken. Hij bestaat uit:

Topnoten (de kans) : peer, mandarijn, zwarte bessen, aardbei
Hartnoten (de droom) : roze fresia, sterjasmijn, abrikozennectar, oranjebloesem
Basisnoten (de kus) : vanille orchidee, musk

De geur blijft redelijk hangen, je zult hem zeker een keer bij moeten sprayen in de loop van de middag. Ik vind het een prima lekkere geur voor overdag, maar ik begrijp heel goed dat jonge meiden dit meer als een uitgaansgeur zien. 
Wil je de geur nog langer op de huid laten hangen? Dat kan met de combinatie van body lotion en parfum samen. De body lotion voelt erg prettig aan en heeft een lekkere substantie die niet te dun is. Ook de verpakking van de bodylotion valt goed op en past perfect bij de flacon.
Ik ben aangenaam verrast door Justin Bieber en vind het totaal geen kindergeur. Ik denk dat vele meiden dit wel erg graag onder de kerstboom willen hebben dit jaar.


Justin Bieber’s Girlfriend Eau de Parfum 30ml kost €33,50
Justin Bieber’s Girlfriend Eau de Parfum 50ml kost €45,00
Justin Bieber’s Girlfriend Eau de Parfum 100ml kost €56,00
Justin Bieber’s Girlfriend bodylotion 200ml kost €14,95 
De geur is exclusief verkrijgbaar bij Douglas

Q: Ga jij de geur van meneer Bieber besnuffelen bij de Douglas?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.